Halmozott talp problémáimra szeretnék segítséget kérni, ami alig 2 hónapja kitörölte az életemből a sportot, legfőképp amit a legjobban szeretek, a futást. Ami jelenleg a legnagyobb fájdalmat okozza, az a lábujjizulet vagy idegek becsípődése, a bal lábamon lévő mutató-középső-gyűrűs lábujjamon. Már séta közben is beleszúr a fájdalom és ilyenkor annyira fáj, hogy a lábszélére lépek vagy bicegek. Voltam Ortopéd magánorvosnál, aki csak annyit mondott hogy talpbetétet kell viseljek, és 2 hétig ne fussak ha lehet... Ennek 2 hónapja és néha járni sem tudok, futni 2szer próbáltam, gondoltam hátha "bemelegszik" de mégrosszabb lett az utána levő napokon. Természetesen azota is hordom a talpbetetet amit ott csináltak, és egy masikat is adtak amit allitolag futás kozben kell hordjak, ha majd egyszer képes leszek rá. Sok mindennek utána néztem, és az is kiderült hogy egyértelműen kalapácsujjam van, amit az orvos nem említett problémaként. Ezt nem kellene kezelni? Azért irom ezt is le, mert hátha összefügg az ízületi fájdalommal. Mostanában rendszeresen masszíroztatom a lábam emiatt, és a lábujjtöveknél, ahol nem ér le a földre a labujjam, nyomásra nagyon erős a fájdalom, de egyszerre egy jóleső érzés is egy kicsit mintha azt ki kellene mindig masszirozni, utána pedig pár óráig nincs nagy fájdalmam járás közben. Nehéz ezt megfogalmazni, remélem azért értelmezhető

Köszönöm előre is a segítségét!
Zsanett