Nemrég kezdtem bele a kerékpározásba az elmúlt évben, és nyáron hetente párszor ingázom dolgozni, hétvégén pedig hosszú utakra. Lenne néhány kérdésem az országúti kerékpárokkal kapcsolatban, remélem, ez a megfelelő hely.
Jelenleg egy hibrid, trek fx-3-as ingázó biciklim van, de úgy érzem, hogy 10 mérföld felett bármi többet vesz ki belőlem, mint reméltem. Bár a beléptető országúti kerékpárok csak 3 kilóval könnyebbek. Valóban ennyi különbség van köztük? Van még egy nagy különbség a hibridek és az országúti kerékpárok között, amelyek hiányoznak, és amelyek mindent applinked megváltoztatnak?
Valami jó javaslat az 1200 dollár alatti országúti kerékpárokkal kapcsolatban az induláshoz?
Első országúti kerékpárral kapcsolatos kérdéseket keresek
-
Re: Első országúti kerékpárral kapcsolatos kérdéseket keresek
Az utóbbi időben azonban lenyűgözött az ötlet, hogy belekezdjek a kerékpár-csomagolásba és a túrába. Azt hiszem, szeretnék legközelebb murvás biciklit vásárolni, de nem vagyok biztos abban, hogy mennyit költsek. A kerékpárok hatalmas választékában forog a fejem. Tudom, hogy a jelenlegi költségvetésemmel legfeljebb 2000 dollárt kellene költenem, de jól tudom, hogy a ~ 1200 dolláros tartományban van néhány tökéletes lehetőség. Azt hiszem, a sokoldalúság miatt rengeteg hasznot tudnék szerezni egy kavicsos kerékpárból, de kissé szakadt vagyok, mire kellene költenem a pénzemet. Lite Blue Usps
Re: Első országúti kerékpárral kapcsolatos kérdéseket keresek
Csodálatos a bejegyzés ezen a fórumon, nagyon hasznos számomra. Eltölthet egy kis időt 2048 cupcakes és fnaf 2 játékokkal