Welcome to Runner's Site - dejóígyegyütt FutásNet sportfórum
Welcome to Runner's Site - dejóígyegyütt FutásNet sportfórum
Sziasztok!
2008! Beindult a fórum!
Témák: Futás, futás, úszás, kerékpár!
No és végre az OFF topik!
Üdv:
FutásNet admin
jah, mindent a topikosokért!
2008! Beindult a fórum!
Témák: Futás, futás, úszás, kerékpár!
No és végre az OFF topik!
Üdv:
FutásNet admin
jah, mindent a topikosokért!
Re: Welcome to Runner's Site - dejóígyegyütt FutásNet sportfórum
Sziasztok!
De jó ez a fórum! Mindenkinek jó futást!
De jó ez a fórum! Mindenkinek jó futást!
- Limonádé Joe
Sajna a bsi-s fórumon történt két olyan moderálás, ami miatt gondolkodóba estem, érdemes-e tovább ott maradni. Remélem hamarosan fölpörögnek itt az események és akkor a migráció biztos lesz.
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszafelé mennem
Hát igen, ez lehet esélyes. Kináncsi vagyok lereagálja-e a BSI a délutáni "termést" és hogyan.Limonádé Joe wrote:Sajna a bsi-s fórumon történt két olyan moderálás, ami miatt gondolkodóba estem, érdemes-e tovább ott maradni. Remélem hamarosan fölpörögnek itt az események és akkor a migráció biztos lesz.
- Limonádé Joe
Akkor mostantól hívjunk náncsi néninek?? Vagy most akkor Ki nán?csiLittleyu wrote:
Hát igen, ez lehet esélyes. Kináncsi vagyok lereagálja-e a BSI a délutáni "termést" és hogyan.
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszafelé mennem
Szerintem megvárják, míg "lenyugszanak" a kedélyek, utána KáÁ megmagyarázza a bizonyítványtLittleyu wrote: Hát igen, ez lehet esélyes. Kináncsi vagyok lereagálja-e a BSI a délutáni "termést" és hogyan.
Teccik ez a hely jobban, mint a másik
Hát, mikor Galoppal beszéltem délután telefonon látta, hogy belépett a moderátor. Viszont további moderálás még nem történt. Gondolom rájöttek, hogy csak rontanak a helyzeten, ha most mindent elkezdenek kigyomlálni. Aztán a végén, ahogy Csigusz mondja, majd jön a nagy fehér törzsfőnök és megmagyarázza.
Azért látszik, hogy nem Gabi már a moderátoruk. Ő ezt tuti nem hagyta volna. (Jut eszembe, nem tudja valaki mikor szül? Valamikor mostanában esedékes, nem?)
Kicsit szégyellem, hogy e miatt jutottam el idáig, de már régebben is gondolkoztam rajta, hogy többet kéne menni a Budapest környéki kisebb versenyekre. A BSI versenyein (főleg önhibámból), a váltóversenyeket kivéve nem nagyon voltak pozitív élményeim. Egyszerűen lassú vagyok én ehhez. Viszont a Dunaparti futópartik egyre szimpibbek, nincsenek is messze. Idén biztos több futamukra is elmegyek, mint tavaly. A Telihold futam nagyon jó volt! A bögre amit ott kaptunk meg aranyos. Igaz a háromszög alak ivás szempontjából nem túl praktikus. Na jó, csak arról van szó, hogy béna vagyok és így nem csak leiszom, de orrba is vágom magam a bögrével.
Hú, de értelmeseket írok itt össze! De legalább növelem a forgalmat és hátha egyszer csak eszembe jut valami értelmes is.
Manó
Azért látszik, hogy nem Gabi már a moderátoruk. Ő ezt tuti nem hagyta volna. (Jut eszembe, nem tudja valaki mikor szül? Valamikor mostanában esedékes, nem?)
Kicsit szégyellem, hogy e miatt jutottam el idáig, de már régebben is gondolkoztam rajta, hogy többet kéne menni a Budapest környéki kisebb versenyekre. A BSI versenyein (főleg önhibámból), a váltóversenyeket kivéve nem nagyon voltak pozitív élményeim. Egyszerűen lassú vagyok én ehhez. Viszont a Dunaparti futópartik egyre szimpibbek, nincsenek is messze. Idén biztos több futamukra is elmegyek, mint tavaly. A Telihold futam nagyon jó volt! A bögre amit ott kaptunk meg aranyos. Igaz a háromszög alak ivás szempontjából nem túl praktikus. Na jó, csak arról van szó, hogy béna vagyok és így nem csak leiszom, de orrba is vágom magam a bögrével.
Hú, de értelmeseket írok itt össze! De legalább növelem a forgalmat és hátha egyszer csak eszembe jut valami értelmes is.
Manó
Vannak dolgok, amiket egyedül nem lehet megcsinálni.
De legalábbis sokkal-sokkal nehezebb.
Mano!Manó wrote:
Manó
Ahogy elindul az új portálunk akkor tudok mondani a XVIII: kerületben is futóversenysorozatot. addig is nézd meg itt: http://www.lorinc2000se.extra.hu/ itt sincs időkorlát!
De a Futapest versenyein sincs úgy tudom és ők 2 hetente csinálnak versenyt és még vannak a Zöldgömbösök is akik most hozták ki a verseny naptárjukat. Tehát van élet a BSI versenyein kívűl is
Ja Kecskemét táján volt Fornetti futóverseny sorozat nem tudom idén lessz-e De ott is van 10-15 verseny!
"A halnak úszni, a madárnak repülni, az embernek futni kell." Emil Zatopek
Panferik!panferik wrote:Ahogy elindul az új portálunk akkor tudok mondani a XVIII: kerületben is futóversenysorozatot. addig is nézd meg itt: http://www.lorinc2000se.extra.hu/ itt sincs időkorlát!
....
Ja Kecskemét táján volt Fornetti futóverseny sorozat nem tudom idén lessz-e De ott is van 10-15 verseny!
HUNRUN-nal mi történt?
Kecskeméti versenyeket Mariann tudja, de az biztos, hogy febr 2-án lesz Domb-futás.
Sajna én még csak 1x voltam kecskeméti versenyen - szeptemberben AVE-kismaratonon - , de ott kevesen futottak, és mindenkigyorsabb volt nálam
Hozzánk hasonló (Manó meg én) lassú futók otthon maradtak De időkorlát az nincs
Köszönjük az érdeklődést!Csigusz wrote:Panferik!panferik wrote:Ahogy elindul az új portálunk akkor tudok mondani a XVIII: kerületben is futóversenysorozatot. addig is nézd meg itt: http://www.lorinc2000se.extra.hu/ itt sincs időkorlát!
....
Ja Kecskemét táján volt Fornetti futóverseny sorozat nem tudom idén lessz-e De ott is van 10-15 verseny
HUNRUN-nal mi történt?
Sajnos nem tudjuk azaz ez így nem igaz! (megtámadtak bennünket ismét!)
De készül az új oldal napokon belül indul, csak igy most fel kell gyorsítani a tempót, megint nem sok alvás lesz a jellemző..
"A halnak úszni, a madárnak repülni, az embernek futni kell." Emil Zatopek
Jó estét kívánok! Ez itt a Noé bárkája?Limonádé Joe wrote:Sajna a bsi-s fórumon történt két olyan moderálás, ami miatt gondolkodóba estem, érdemes-e tovább ott maradni. Remélem hamarosan fölpörögnek itt az események és akkor a migráció biztos lesz.
Jó futást mindenkinek! Mert hát erről lenne itt szó!
M
Ja! És Manó.. A Telihold futamos (szögletes) bögrével rendszerint én is orrba vágom magam...
De nem adom fel!
Sziasztoook! Na olvastam a futaneten, hogy sokan itt vagytok.Nos nem akarok lemaradni semmi jóról, meg gáz is a BSI moderálgatása, úgyhogy átjöttem ide is.
Na LJ koma, örülök, hogy az az egy hónap csak a másik fórumnak szólt és itt vígan szólsz.
Idén is lesznek kecskméti fornettis versenyek, az első állomás a Vásárhelyi félmarcsi, de lesz Félegyházán, Nyárlőrincen, Szabadszálláson, Halason, meg sok helyen. Lesz Hírös félmarcsi is és tíz kili is, lesznek domb futások.
Csigusz idén nem lesz kevés induló, mindjárt rádumáljuk a többieket.
Idén is lesznek kecskméti fornettis versenyek, az első állomás a Vásárhelyi félmarcsi, de lesz Félegyházán, Nyárlőrincen, Szabadszálláson, Halason, meg sok helyen. Lesz Hírös félmarcsi is és tíz kili is, lesznek domb futások.
Csigusz idén nem lesz kevés induló, mindjárt rádumáljuk a többieket.
Köszi!panferik wrote:
Mano!
Ahogy elindul az új portálunk akkor tudok mondani a XVIII: kerületben is futóversenysorozatot. addig is nézd meg itt: http://www.lorinc2000se.extra.hu/ itt sincs időkorlát!
De a Futapest versenyein sincs úgy tudom és ők 2 hetente csinálnak versenyt és még vannak a Zöldgömbösök is akik most hozták ki a verseny naptárjukat. Tehát van élet a BSI versenyein kívűl is
Tudtam én, hogy van másik élet is. Csakhát az ember lánya kényelme. Ami közel van (BKV-val elérhető) arra inkább elmegy. Egy darabig. Aztán kezdenek más, fontosabb dolgok előkerülni.
Amúgy én is kerestem ma a hunrun-t. Sajnálom, hogy már megint kibabráltak veletek.
Vannak dolgok, amiket egyedül nem lehet megcsinálni.
Gondoltam beregisztrálok