JAJDEJÓÍGY EGYÜTT
Re: JAJDEJÓÍGY EGYÜTT
Manó, nagyon boldog szülinapot kívánok!
Mindenkinek (aki jön ) jó futást holnap a Tudás útján, és hozzátok a felesleges pólóitokat is! (Lásd futas.net főoldalon...)
-
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Krácsonyra kaptam egy kerékpáros pedált!
Hamarosan kapok hozzá SPD cipőt is!
(remélem azért kaptam mert jó voltam és nem büntiből...)
Ki kapott még sportfelszerelést?
Krácsonyra kaptam egy kerékpáros pedált!
Hamarosan kapok hozzá SPD cipőt is!
(remélem azért kaptam mert jó voltam és nem büntiből...)
Ki kapott még sportfelszerelést?
- Limonádé Joe
Mindenkinek sérülés mentes, kilométerekben gazdag újévet kívánok!
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszafelé mennem
Futókilométerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
Kedves futok és mindenféle sportoló Fórumolvasó!
Ha kéthetente legalább egyszer űzöl egy konkrét sportot, és kíváncsi vagy, mennyire jellemző rád a flow-élmény közben, kattints az alábbi linkre, és töltsd ki az ott található kérdőívet! 10-15 percet igényel, és a kitöltés után nem sokkal visszajelzést kapsz az eredményeidről. A kérdőív kitöltésével egyúttal egy kutatásban veszel részt (természetesen teljesen anonim módon), és mivel e kutatást az ELTÉ-n a pszichológia szak keretében végzem, részvételeddel hozzájárulsz a diplomámhoz is.
Ha segíteni szeretnél, vagy egyszerűen csak érdekel az eredmény, kattints az alábbi linkre:
http://www.surveymonkey.com/s/DM9HTFL
A kitöltést előre is köszönöm, nagy segítséget jelent nekem!
Üdv, Gábor
Ha kéthetente legalább egyszer űzöl egy konkrét sportot, és kíváncsi vagy, mennyire jellemző rád a flow-élmény közben, kattints az alábbi linkre, és töltsd ki az ott található kérdőívet! 10-15 percet igényel, és a kitöltés után nem sokkal visszajelzést kapsz az eredményeidről. A kérdőív kitöltésével egyúttal egy kutatásban veszel részt (természetesen teljesen anonim módon), és mivel e kutatást az ELTÉ-n a pszichológia szak keretében végzem, részvételeddel hozzájárulsz a diplomámhoz is.
Ha segíteni szeretnél, vagy egyszerűen csak érdekel az eredmény, kattints az alábbi linkre:
http://www.surveymonkey.com/s/DM9HTFL
A kitöltést előre is köszönöm, nagy segítséget jelent nekem!
Üdv, Gábor
Egyébként miért kellett ennyi helyre beírni? Szerintem egy helyre bőven elég...
Évente négy-öt ember szórja tele a linkjeivel a futó fórumokat.
Nem is lenne baj velük akkor, ha megtisztelnék ők is annyival a kérdőív kitöltőit, hogy a "kutatás" eredményeit közzé teszi..
Megvan az anyag a diplomamunkához és a többi nem számít, sajnálatos, hogy egyesek igy kezdik a diplomás életüket..
Természetesen kivétlek mindig vannak, de még egy diplomás (jelölt) se írt vissza egyik fórumon se!
Mit gondoljak arról a pszichológus jelöltről, aki spam-eli a fórumot?!!
Szóval jaj de jó igy együtt, futókkal ..
Nem is lenne baj velük akkor, ha megtisztelnék ők is annyival a kérdőív kitöltőit, hogy a "kutatás" eredményeit közzé teszi..
Megvan az anyag a diplomamunkához és a többi nem számít, sajnálatos, hogy egyesek igy kezdik a diplomás életüket..
Természetesen kivétlek mindig vannak, de még egy diplomás (jelölt) se írt vissza egyik fórumon se!
Szóval jaj de jó igy együtt, futókkal ..
Gabesz wrote:Évente négy-öt ember szórja tele a linkjeivel a futó fórumokat.
Szóval jaj de jó igy együtt: futókkal !
Nem szép tőle. És sajnos tényleg ez az átlag, akinek az a fontos, hogy minél több ember kitöltse, és jól van. Ha már egy fórumra beteszek egy kérdőívet, akkor az a minimum, hogy utána figyelemmel kísérem a témát, van e kérdés a kérdésekkel kapcsolatban, van e valami, ami nem világos. A kitöltők véleményéből is lehet tanulni, az ilyen elektronikus kérdőíveken ráadásul nem nehéz utólag változtatni. Az kérdőíveket pedig úgyis kiértékeli az ember a diplomamunkában, szóval azt leközölni nem lenne nagy munka. (Kivétel, ha a kérdőív csak igényfelmérés, de a diplomamunkás kérdőív nem az.) Egy Ctrl+C - Ctrl+V is megtenné.Gabesz wrote:Mit gondoljak arról a pszichológus jelöltről, aki spam-eli a fórumot?!!
A pszichológusnak pont az lenne a dolga, hogy foglalkozzon az emberekkel...