PB
Re: PB
most még!Pierre wrote:Látom, már könyvelted is, köszi!
Viszont a 20:49-es időm nem külső Szigetkörhöz tartozik (még csak nem is a Szigeten futottam), hanem csak 5 km-hez.
Gabesz, újabb munkát adok.
Futottam egy külső szigetkört időre: 22:28 lett. A mostani PB-listán szereplő 20:49 az 5 km-es idő volt. Ezeket légy szíves javítsd, annál is inkább, mert a 20:49-es külső kör számomra nagyon távolinak tűnik, nem is annyira az ahhoz szükséges sebesség, hanem inkább a talaj miatt...
Köszi!
Futottam egy külső szigetkört időre: 22:28 lett. A mostani PB-listán szereplő 20:49 az 5 km-es idő volt. Ezeket légy szíves javítsd, annál is inkább, mert a 20:49-es külső kör számomra nagyon távolinak tűnik, nem is annyira az ahhoz szükséges sebesség, hanem inkább a talaj miatt...
Köszi!
- Limonádé Joe
ÁÁÁ! Tudom már miért PB a topic címe.
Pierre Best-jei.
Gratula
Pierre Best-jei.
Gratula
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszafelé mennem
LJ: és köszi. Csak azt tudom ismételgetni, hogy minél kezdőbb valaki, annál könnyebben fut PB-t...
A mai pihenőnapomon sikerült összehozni kettőt is. Bringa utáni egyből futást pihenőnap ellenére is vétek lett volna kihagyni, 3,5 km-t futottam: részidő/résztáv:
PB 3 km: 11:17. PB Cooper: 3180 méter. Jóóóó volt!
Köszi!
A mai pihenőnapomon sikerült összehozni kettőt is. Bringa utáni egyből futást pihenőnap ellenére is vétek lett volna kihagyni, 3,5 km-t futottam: részidő/résztáv:
PB 3 km: 11:17. PB Cooper: 3180 méter. Jóóóó volt!
Köszi!
áthelyeztem a futas.cjb.hu-ról erre az oldalra a PB-ket.
Új elérhetősége: Personal Best Futó eredmények
Új elérhetősége: Personal Best Futó eredmények
Milyen cipőt?
A minap láttam egy nike ajánlatot erről ( http://www.indavideo.hu/video/Konnyebb_mint_a_ruhad ) Csak annyit szeretnék megtudni, hogy érdemes e megvenni egy ilyen drága cipőt hobbi használatra. Megéri e. Köszönöm válaszaitokat.
Milyen cipőt?
Ide is beírom hátha ezt többen megnézik : ) A minap láttam egy nike ajánlatot erről ( http://www.indavideo.hu/video/Konnyebb_mint_a_ruhad ) Csak annyit szeretnék megtudni, hogy érdemes e megvenni egy ilyen drága cipőt hobbi használatra. Megéri e. Köszönöm válaszaitokat.
Re: Milyen cipőt?
alajos, először kíváncsi lennék a Te véleményedre!alajos12 wrote: Csak annyit szeretnék megtudni, hogy érdemes e megvenni egy ilyen drága cipőt hobbi használatra. Megéri e. Köszönöm válaszaitokat.