Yours Truly 50/25 km / nemzetközi futás
Yours Truly 50/25 km / nemzetközi futás
16. Yours Truly 50k - 2008
Január 27. vasárnap és február 24. vasárnap
Otthoni futás – nemzetközi verseny
Csatlakozz és élvezd a téli futást!
Ez egy becsületbeli örömfutás. Nem tudod kikkel versenyzel-versenyeztél, egészen addig, míg nem látod az összesített eredménylistát. Futhatsz, vagy akár gyalogolhatsz akárhol, csak legyen kimért a pálya, és erre az adott napok valamelyikén kerüljön sor. Ha mindkét napot teljesíted, mindkét eredménylistában szerepelni fogsz.
A beszámolóhoz az alábbi adatokra lesz szükséged:
1. Név, kor, nemzetiség/ország
2. Másodperc pontosságú időeredmény
3. A pálya leírása, bemutatása
4. Időjárási tényezők
5. Érdekességek
Helyszín: BÁRHOL a világon
Pálya: a Te választásod. Lehet a szabadban vagy fedettpályán, aszfalton vagy terepen, ahol csak tetszik!
A szabályok:
1. Fuss, vagy gyalogolj 50 kilométert január 27-én, vagy február 24-én. Mindkét alkalommal a nap teljes 24 órája a rendelkezésedre áll a teljesítéshez.
2. A pálya helyszíne a Te választásod, de legyen kimérve az 50 km
3. Az eredményeket és a leírásokat el kell küldened Sepponak jan. 27-ei teljesítés esetén febr. 11-ig, febr. 24-ei teljesítés esetén március 10-ig
Hogyan is működik ez az egész?
Legkorábban január 27-én (vagy febr. 24-én) 00.00-kor indulhatsz, és be kell fejezned az adott napon 24.00-g. Tehát, van 24 órád, hogy fuss. A futóidőd a valódi rajtidővel kezdődik, míg a célidőd a valódi befejezéssel. Az eredményed, a kettő között eltelt idő. Pl. Elkezded reggel 5-kor, futsz mondjuk 9-ig, ekkor tartasz 35 kilométernél. Majd megreggelizel, tévézelés délben folytatod a futást, s a maradék 15 kilométert megteszed délután 2-ig. Akkor az eredményed kereken 9 óra lesz.
Yours truly half, 25k
Ha szeretnél részt venni a versenyen, de az 50 kilométert soknak találod, elindulhatsz a 25 kilométeres távon is, a szabályok az 50 k-val megegyezők.
Az eredmény elküldéséhez ezt a linket használd:
http://www.seponkotisivut.com/kotirata08/sign.php
Január 27. vasárnap és február 24. vasárnap
Otthoni futás – nemzetközi verseny
Csatlakozz és élvezd a téli futást!
Ez egy becsületbeli örömfutás. Nem tudod kikkel versenyzel-versenyeztél, egészen addig, míg nem látod az összesített eredménylistát. Futhatsz, vagy akár gyalogolhatsz akárhol, csak legyen kimért a pálya, és erre az adott napok valamelyikén kerüljön sor. Ha mindkét napot teljesíted, mindkét eredménylistában szerepelni fogsz.
A beszámolóhoz az alábbi adatokra lesz szükséged:
1. Név, kor, nemzetiség/ország
2. Másodperc pontosságú időeredmény
3. A pálya leírása, bemutatása
4. Időjárási tényezők
5. Érdekességek
Helyszín: BÁRHOL a világon
Pálya: a Te választásod. Lehet a szabadban vagy fedettpályán, aszfalton vagy terepen, ahol csak tetszik!
A szabályok:
1. Fuss, vagy gyalogolj 50 kilométert január 27-én, vagy február 24-én. Mindkét alkalommal a nap teljes 24 órája a rendelkezésedre áll a teljesítéshez.
2. A pálya helyszíne a Te választásod, de legyen kimérve az 50 km
3. Az eredményeket és a leírásokat el kell küldened Sepponak jan. 27-ei teljesítés esetén febr. 11-ig, febr. 24-ei teljesítés esetén március 10-ig
Hogyan is működik ez az egész?
Legkorábban január 27-én (vagy febr. 24-én) 00.00-kor indulhatsz, és be kell fejezned az adott napon 24.00-g. Tehát, van 24 órád, hogy fuss. A futóidőd a valódi rajtidővel kezdődik, míg a célidőd a valódi befejezéssel. Az eredményed, a kettő között eltelt idő. Pl. Elkezded reggel 5-kor, futsz mondjuk 9-ig, ekkor tartasz 35 kilométernél. Majd megreggelizel, tévézelés délben folytatod a futást, s a maradék 15 kilométert megteszed délután 2-ig. Akkor az eredményed kereken 9 óra lesz.
Yours truly half, 25k
Ha szeretnél részt venni a versenyen, de az 50 kilométert soknak találod, elindulhatsz a 25 kilométeres távon is, a szabályok az 50 k-val megegyezők.
Az eredmény elküldéséhez ezt a linket használd:
http://www.seponkotisivut.com/kotirata08/sign.php
Last edited by Gabesz on 2008 Jan 28 Mon, 9:15 pm, edited 1 time in total.
Re: Yours Truly 50/25 km / nemzetközi futás
Az elmúlt években a szigeten futottunk. Most is ott fugunk néhányan.
Csatlakozz!
Fuss bármennyit! Nem szabványos távokat is belehet küldeni!
Rajt: általában 8.30, de mivel nagyon szűkös az idő a MAC 2 órás zárásához, ezért az 50-esek többnyire előbb elkezdik.
Persze nem sok 50-es jelentkező van, figyelembe véve, hogy a komolyabb ultrások a Téli Mátrát tekintik kihívásnak!
Vannak akik élvezik a félméteres havat és a jeges kemény pályát.. (nem tudom megérteni, igaz még nem is próbáltam)
Most épp melegszik az idő..
Tavalyi bukta után most szeretnék egy újabb sikeres futást! Ez lenne a 3-ik maraton feletti táv..
Csatlakozz!
Fuss bármennyit! Nem szabványos távokat is belehet küldeni!
Rajt: általában 8.30, de mivel nagyon szűkös az idő a MAC 2 órás zárásához, ezért az 50-esek többnyire előbb elkezdik.
Persze nem sok 50-es jelentkező van, figyelembe véve, hogy a komolyabb ultrások a Téli Mátrát tekintik kihívásnak!
Vannak akik élvezik a félméteres havat és a jeges kemény pályát.. (nem tudom megérteni, igaz még nem is próbáltam)
Most épp melegszik az idő..
Tavalyi bukta után most szeretnék egy újabb sikeres futást! Ez lenne a 3-ik maraton feletti táv..
Rajt általában 8.30?
Most az FB csapat 9-re rakta, a többség 25-özik (a Téli Mátra után).
Viszont a kis létszámú ötvenesek többsége elindul korábban (összevisznya).
Most az FB csapat 9-re rakta, a többség 25-özik (a Téli Mátra után).
Viszont a kis létszámú ötvenesek többsége elindul korábban (összevisznya).
Galopp is valahogy 9 körül akar kezdeni. De ő 50-et akar futni.
Én a kis 10 kilimmel biztos beleférek még a nyitvatartásba.
Én a kis 10 kilimmel biztos beleférek még a nyitvatartásba.
Vannak dolgok, amiket egyedül nem lehet megcsinálni.
De legalábbis sokkal-sokkal nehezebb.
Mano!
A vasárnapra jósolt viharos szél kissé elbizonytalanított , de azért úgy néz ki, tudok menni.
Az átöltözés hogy oldható meg? Onnantól érdekelne, hogy leszállok a villamosról (4-6)...
A vasárnapra jósolt viharos szél kissé elbizonytalanított , de azért úgy néz ki, tudok menni.
Az átöltözés hogy oldható meg? Onnantól érdekelne, hogy leszállok a villamosról (4-6)...
- Limonádé Joe
Csigusz!
A Margit-híd szigeti bejáróján elindulsz lefelé, majd a MAC-hoz vezető lépcsőnél lemész (balra). Bemész a tribün alatt az ajtón és a portásfülkében tébláboló alaktól kérsz egy napijegyet. (800Ft) Ezért kapsz egy kulcsot. A többi már megy magától.
Viszont én úgy tűnik mégsem tudok menni. Családi hacacáré lesz és botrány lenne, ha nem vagyok otthon.
A Margit-híd szigeti bejáróján elindulsz lefelé, majd a MAC-hoz vezető lépcsőnél lemész (balra). Bemész a tribün alatt az ajtón és a portásfülkében tébláboló alaktól kérsz egy napijegyet. (800Ft) Ezért kapsz egy kulcsot. A többi már megy magától.
Viszont én úgy tűnik mégsem tudok menni. Családi hacacáré lesz és botrány lenne, ha nem vagyok otthon.
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszafelé mennem
Köszi!Limonádé Joe wrote:Csigusz!
A családdal valahogy én is így vagyok, ha azt szeretném, hogy szó nélkül elviseljék a futással töltött órákat, akkor ami nekik fontos, abban engedni kell
Tévedtem! Ez az ember 8-ra oda akar éri a MAC-ba.
Kénytelen leszek hajnalban kelni. No sebaj! Jó lesz Cillagaim!
Kénytelen leszek hajnalban kelni. No sebaj! Jó lesz Cillagaim!
Vannak dolgok, amiket egyedül nem lehet megcsinálni.
- Limonádé Joe
Limonade Joe ma megint Piskóta Peti. Reggel 7-kor kinéztem az ablakon, bekaptam 2 falat almáspitét egy kis kakaóval, aztán visszafeküdtem és jól betakaróztam. Ennyit a mai YT-ról.
Talán majd februárban kegyesebb lesz az időjárás. Én sajnos nem tudok azonosulni a "Nincs rossz idő, csak motiválatlan futó" szlogennel. Ma reggel inkább úgy módosítanám: Lehet akár rossz is az idő, ha elég mazochista a futó
Talán majd februárban kegyesebb lesz az időjárás. Én sajnos nem tudok azonosulni a "Nincs rossz idő, csak motiválatlan futó" szlogennel. Ma reggel inkább úgy módosítanám: Lehet akár rossz is az idő, ha elég mazochista a futó
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszafelé mennem
Hasonló okokból kihagyom a délutáni átmozgató futásomat. Már várom a tavaszt.
Sziasztok!!
Bár a másik forumon már untattam a társaságot de azért itt is leirom röviden tömören kis pár perces pihenökkel feltöltéssel de sikerült lenyomnom a mai YT50-et az elejét lazán a közepét tempossan talán tul tempossan ezért is a végét behalossan de megvan de L.J.-nek igaza van azért nem volt tul jo idö elsösorban a szél nem tetszett de ez van.
Bövebben a másik forumon lusta vagyok ujra irni meg annyira nem érdekes a dolog
üdv:Sanyi
Bár a másik forumon már untattam a társaságot de azért itt is leirom röviden tömören kis pár perces pihenökkel feltöltéssel de sikerült lenyomnom a mai YT50-et az elejét lazán a közepét tempossan talán tul tempossan ezért is a végét behalossan de megvan de L.J.-nek igaza van azért nem volt tul jo idö elsösorban a szél nem tetszett de ez van.
Bövebben a másik forumon lusta vagyok ujra irni meg annyira nem érdekes a dolog
üdv:Sanyi
LJ, teljes mértékben egyet értek veled!!!
ha lett volna pitém én is szivesen bevágtam volna egyet-egyet
ha lett volna pitém én is szivesen bevágtam volna egyet-egyet
Fussanyi GRATULÁLOK! Őszinte elismerésem a teljesítményedhez!
2008.10.05. Marathon Cél: 2:59'59"
Ez így van!!!stvn wrote:Fussanyi GRATULÁLOK! Őszinte elismerésem a teljesítményedhez!
"A halnak úszni, a madárnak repülni, az embernek futni kell." Emil Zatopek
Köszönöm az elismerést azért öszintén szolva nem volt egyszerü föleg a vége felé.Most kezdek regenerálodni.Eddig csak feküdtem és megprobáltam mindent megenni amit találtam otthon.
Sanyi
Sanyi