Bejelentkezés 

19. Szarvasűzők

Leírás Eger-Miskolc Országos Egyetemi-Főiskolás Váltófutóverseny

Bonifác 19. alkalommal is a rajtvonalhoz áll…

Nevezéseket még korlátozott számban elfogadunk.

Minden sport iránt érdeklődő hallgató tudja, hogy nincs tanév Bosch Szarvasűzők nélkül…

A várva - várt országos egyetemi-főiskolai váltófutóversenyt a Miskolci Egyetem Diáksportköre idén is megrendezi az ország valamennyi felsőoktatásban résztvevő hallgató részére.

Legközelebb 2009. április 4 – én üldözzük 75 km – en keresztül Bonifácot a Bükki Nemzeti Parkon át, így a futás közben lehetőség nyílik a természet szépségeinek megcsodálására is.

A mezőny az egri Líceum elől (egyben a Bazilika elől) rajtol és a Miskolci Egyetem sportpályájára érkezik. A csapatokat 8 fiú és 4 lány alkotja (a női szakaszokat csak lányok futhatják), a távok is ennek megfelelően vannak felosztva 12 különböző hosszúságú és nehézségű szakaszra.

Idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne sportolással és nem utolsó sorban szórakozással tölteni egy áprilisi hétvégét.

Ezúton szeretnénk megkérni minden érdeklődőt, hogy vegye figyelembe az alábbi feltételeket:

· I. kategória: a csapat minden tagja ugyanannak a felsőoktatási intézménynek a nappali vagy levelező tagozatos hallgatója. A nevező felsőoktatási intézmények képviseletében csak azok a hallgatók indulhatnak, akik az adott félévre a nevező intézmény beiratkozott hallgatói, vagy a nevező intézményben szerzett végbizonyítványuk kelte a verseny időpontjában nem haladja meg az 1 évet.

· II. kategória: Ebben a kategóriában indulhatnak azok a csapatok amelyek tagjai különböző felsőoktatási intézményben tanuló nappali vagy levelező tagozatos hallgatók és azok a csapatok, melyek tartalmaznak oktatókat is. Az oktatóktól is hivatalos igazolást kérünk.

· Az I. és a II. kategóriában induló csapatok minden tagjától a következő igazolásokat kérjük a 2009. április 3. 17:00 – 24:00 közötti regisztráció során: tanulmányi osztály vagy testnevelési tanszék (intézet, központ) vezetője aláírásával és bélyegzőjével hitelesített csapattagonkénti iskolalátogatási igazolás, vagy összesítő névsor és személyi igazolvány minden indulótól; vagy a 2008/2009. tanév II. félévére érvényesített diákigazolvány valamennyi csapattagtól. Végzettek esetében az igazolás hivatalos dokumentummal (leckekönyvvel) történik. Oktatóktól munkáltatói igazolást kérünk. Az a csapat, aki ezen feltételeknek nem felel meg, csak versenyen kívül indulhat.
A versenyzők kötelesek a rendezőség által biztosított szállítást igénybe venni. Más közlekedési eszköz (saját busz, személyautó) a verseny ideje alatt nem vehető igénybe. Az erdei utak keskenyek, ezért a felesleges járművek akadályozzák a verseny lebonyolítását. Ezen szabály be nem tartása kizárással jár!

A jelentkezés a nevezési lap leadásával és a nevezési díj befizetésével válik teljessé. A nevezési díjat a következő szálaszámra kérjük utalni: 11734004-20324744-00000000 vagy (rózsaszín) csekken a következő címre küldeni:

Kovács Balázs

Miskolci Egyetem Diáksportköre
Miskolci Egyetem, Diák Iroda
3515 Miskolc-Egyetemváros

Nevezési díj: 21.000 FT



Jelentkezés befizetés és bővebb információ Miskolci Egyetem Diáksportkörének irodájában (A/1 mfsz. 5.).

Telefonszám: 46/565-111/2413, 2242.

Miterli Szabina: 30/39-827-80

Kovács Balázs: 30/894-52-70

www.uni-miskolc.hu
Dátum Szo, Április 4, 2009
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Szo, Március 14, 2009 10:17 GMT
Megjegyzések Nincs