Bejelentkezés 

Bakony Ultramaraton

Leírás Bakony Ultramaraton - 70,5 km - Bakony - rendező Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE

Terep Ultrafutó Kupa 2009


III. Bakony ultramaraton
terepfutó verseny

Rendező: Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE
Időpont: 2009. szeptember 19.
Rajt: 7:00, Zirc belváros, Kossuth utca
Cél: Várpalota, Thury vár
Táv: 69,5 km (szintemelkedés 1130 méter)
Szintidő: 18 óra

Útvonal: Zirc, Cuha-völgy, Porva-Csesznek Vasútállomás, Vinye, Ördög-rét, Csesznek, Nagyesztergár, Bakonynána, Római fürdő, Jásd, Tés, Hétházpuszta, Királyszállás, Vár-berek, Vár-völgy, Várpalota Thury vár

A verseny részletes útvonalát itinerben adjuk meg a résztvevőknek. Az útvonalat a rendezőség külön nem jelöli, a tájékozódás a versenyzők feladata, az útvonal kevésbé követhető szakaszain, illetve azokban az elágazásokban, amelyek kevésbé feltűnőek, szalaggal illetve táblával igyekeznek a rendezők segíteni a futók haladását. Aki ellenőrzőpontot hagy ki, annak teljesítése nem érvényes.

Nevezési díj:
- szeptember 10-ig 2000 forint
- szeptember 10-e után, és a helyszínen: 2500 forint

A nevezési díj magában foglalja a frissítést, az elektronikus időméréshez szükséges eszköz bérleti díját, a csomagszállítást a célba, és a helyezettek díjazását. Minden teljesítő e-mailen igényelheti a teljesítésről szóló egyedi oklevelet, amelyet saját maga tud majd kinyomtatni otthon.

Nevezés: e-mailen: tajfutas@freemail.huEzt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát , postai levélben: Hites Viktor, 8200 Veszprém, Gyöngyvirág u. 16/F

Nevezéskor a következő adatokat kérjük megadni: Név, Születési idő, Egyesület (ha van), Lakcím, Telefonszám, Saját dugókaszám (ha van). További információ: a tajfutas@freemail.huEzt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát email címen vagy a 06-30-3476356-os telefonszámon
A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé. A nevezési díj személyesen, illetve banki vagy postai átutalással teljesíthető a következő bankszámlaszámra: Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE 73900078-10009172 (Zirci Takarékszövetkezet)

Helyszíni jelentkezés, rajtszámfelvétel, és csomagok leadása: 6:15 - 6:45-ig dr. Kirsch Szilvia ügyvéd irodája, Zirc, Kossuth u. 5.

Díjazás: - A női és férfi győztes egy évig őrzi a verseny vándorkupáját, az első három női és férfi versenyző érem díjazásban részesül.
- A verseny összes teljesítője jogosult lesz az egyedi oklevélre, amelyet a versenyt követően e-mailben igényelhet a tajfutas@freemail.huEzt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát e-mail címen.

Időmérés: A versenyen a tájfutók által rendszeresen használt “dugókás” SportIdent elektronikus időmérő rendszert használjuk. Az időméréshez szükséges dugóka letéti díja 5000 forint, melyet a rajtszámátvételkor kell befizetni. A letéti díjat a dugóka leadásakor visszafizetjük. A dugókák megőrzése és visszajuttatása a versenyző felelőssége.

Gépkocsis kíséret: A verseny során gépkocsis kíséret nem megengedett, az autós kísérők a közúton megközelíthető ellenőrző pontokon várhatják a versenyzőket.

Csomagszállítás: Csomagszállítást kizárólag a célba vállalunk.

Személyszállítás a célból a rajtba: Előzetes igény esetén vállalunk személyszállítást a célból a rajtba. Indulás a Thury vár melletti parkolóból 5:45-kor, a szállítás díja: 1000 Ft/fő.

Ellenőrzőpontok, Frissítés: Az összes ellenőrzőpont érintése kötelező! Az ellenőrzőpontokon a futók a rajtban kapott SportIdent "dugóka" segítségével igazolhatják áthaladásukat.

Frissítő állomások:

8,5 km Porva-Csesznek vasútállomás
14,4 km Vinye, vinye.hu büfé
18,1 km Ördög-rét
24,1 km Csesznek
29,9 km Ördög árok vége a piros és a zöld csík találkozása
35,1 km Nagyesztergár Muskátli büfé
42,4 km Bakonynána
44,7 km Római Fürdő
47,9 km Szent kút
52,9 km Csőszpuszta barlangkutató állomás
57,7 km Hétházpuszta
61,8 km P+ és K+ elágazása

A rendezőség fenntartja a jogot, hogy előre nem jelzett helyen is ellenőrizze a futók áthaladását.

Versenyt feladó versenyzők:
A versenyt feladókat nem minden esetben tudjuk a célba, vagy egyéb civilizált helyre eljuttatni. Mindent megteszünk, a verseny feladására kényszerült versenyzőkért, de értük felelősséget vállalni nem tudunk.
Dátum Szo, Szeptember 19, 2009
Idõ 07:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Szo, Szeptember 12, 2009 06:39 GMT
Megjegyzések Nincs