Bejelentkezés 

Tihany

Leírás Tihanyi éjszakai futás
Éjszakai aszfaltos Tihany kör
Telihold

Futó távok: 10,5 /?/ 12 km (két adat is szerepel a honlapon)
Időpont: 2009. október 3.
Rajt: Tihany
18:00-kor
Ruhatár: Tihanyi Általános Iskola
Frissítők: féltávon, célban
Nevezési díj: 3000 Ft.
10500 méter


Helyszíni nevezés:

A helyszíni nevezéshez az adott verseny előtt 1,5-0,5 órával érdemes megérkezni. (Rajt előtt 30 perccel, vagyis fél 10-kor zárjuk a nevezést!) A helyszíni nevezés díja 3500 Ft., melyet készpénz formájában tudunk csak elfogadni. Helyszíni nevezés esetén a nevezési lapon megjelölt méretű, emblémás pólót a verseny után 3-10 nappal tértivevénnyel küldjük a megadott címre.


A 2009. évi „Aktivbalaton” szervezésű Tihanyi futóverseny-sorozat szabályai

A versenyzők részvétele

1. A versenyzők a rendezvényen saját felelősségükre vesznek részt. A nevezés aláírásával minden versenyző elismeri, hogy a versenyre felkészült, a részvételre alkalmas állapotban van és nincs tudomása olyan betegségről, mely a versenyen való részvételét akadályozná. Továbbá kártérítési igénnyel nem élnek sérülés esetén.

2. A versenyzők beleegyeznek, hogy a rendezvényen készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek, honlapon való megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.

3. A versenyzők a versenyen való indulási szándékukat a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj helyszíni, vagy előzetes (lásd: nevezés menüpont honlapon) befizetésével jelzik.

4. A versenyzők hozzájárulnak a nevezési lapon szolgáltatott adataik nyilvántartásba vételéhez, azoknak a sportrendezvénnyel kapcsolatos további felhasználásához. (email-t küldünk következő évben)

5. A versenyzői rajtszámokat a versenyzők kötelesek teljes méretben, jól láthatóan a pólójukon/mezükön, elöl viselni.

6. A honlapon feltűntetett - nevezéshez járó - ajándék-póló színét versenyenként, versenyszámonként a szervezőség változtathatja.

Útvonal / közlekedés

1. A verseny nagy részben a Balatont-felvidéki Nemzeti Park kezelésében álló területen halad. A környezetre kérjük, fokozottan ügyeljenek. A verseny ideje alatt kérjük ne térjenek le a kijelölt útvonalról. (Külső-tavon védett madarak fészkelnek, megzavarásuk fészek elhagyást, tojás kihűlést, és egyéb kárt okozhat, stb. !)


Ellenőrzőpontok, limitidők

1. A szervezők a versenytávon ellenőrző, váltó, illetve frissítő pontokat állítanak fel. A váltóhelyeknél az időmérés és a rajtszám ellenőrzése történik, illetve az áthaladás és váltás tényét rögzítik.
2. A szervezők döntési joga, hogy a frissítőállomások üzemelését és az útvonal biztosítását csak az előzetesen feltüntetett időpontig, illetve limitidőig tartsák fenn.
3.

A versenyzők / váltócsapatok értékelése

1. Külön díjazás illeti meg az első három női, illetve az első három férfi helyezettet (egyéni és váltóversenyben egyaránt). E díjazáson felül különdíjak kerülhetnek felajánlásra, melyek feltételei és mibenléte a verseny honlapján, illetve a helyszínen tekinthetők meg.

Óvás

A verseny menetével kapcsolatban, illetve egyéb felmerült vitás esetekben óvás lehetséges. Az óvást legkésőbb a verseny hivatalos lezárása után fél órával, írásban kell bejelenteni a szervezőbizottsághoz (versenyigazgatóhoz), 1000 Ft óvási díjjal együtt. A felmerült észrevételeket a szervezőbizottság kivizsgálja és az érintettnek érdemben írásban válaszol.


Versenyszabályok megszegése

1. Ha baleset vagy egyéb okból kifolyó orvosi ellenőrzés után a csapat a versenybíró engedélye nélkül hajtja végre az előváltást: azonnali kizárás a további versenyből.
2. A versenyző jogtalan előny megszerzése érdekében bárminemű közlekedési eszközön (pl.: gépjármű, kerékpár) való szállítása: azonnali kizárás a további versenyből.
3. Mozgó kísérő gépjárműből történő frissítés esetén 10 perces büntetőidő alkalmanként.
4. A kísérő jármű (gépjármű) tartós a versenyző mellett vagy mögött való haladása esetén: 10 perces büntetőidő alkalmanként.




Dátum Szo, Október 3, 2009
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Szeptember 21, 2009 13:21 GMT
Megjegyzések Nincs