Bejelentkezés 

Tavaszi Sportgála Békéscsaba

Leírás Tavaszi Sportgála 2010. április 25-én Békéscsabán

2010-ben harmincegyedik alkalommal rendezik meg a Tavaszi Sportgálát Békés megyében. A gyaloglószámok nemzetközi versenyével egybekötött országos futóverseny az elmúlt évekhez hasonlóan a Csaba Centertől indul április 25-én.

Beköszöntött a tavasz, itt az ideje, hogy újra megmozgassuk téli álomba merült végtagjainkat! Immár harmincegyedik alkalommal teheti ezt meg Békés megye lakossága, a minden évben megrendezésre kerülő tavaszi sportgála keretein belül. 31. Tavaszi Sportgála, 16. Utcai Futóverseny, Radnai József Emlékverseny, Havasi István Emlékverseny - mindez egy napon, április 25-én! A szokásokhoz híven ismét a Csaba Center bejáratától indul a lelkes csapat, ahol egészségmegőrzéssel kapcsolatos információk, sportbemutatók és termékbemutatók is várják az érdeklődőket.

A sportesemény egyben kiváló lehetőséget biztosít a megmérettetésre is, hiszen a férfi és női 20 kilométeres gyalogló országos bajnokságon, illetve az ezzel egybekötött fiatalkorúak hosszú távú gyalogló országos bajnokságán a Magyar Atlétikai Szövetség rendszerében igazolt valamennyi gyalogló kipróbálhatja magát. A Nemzetközi gyalogló élvonalbeli felnőtt és ifjúsági gyaloglók a Világ Kupa előtt pedig szintet teljesíthetnek ezen a versenyen. A megmérettetésen részt vesz Urbanik Sándor négyszeres olimpikon is.

Mozduljon meg, mozduljon ki, csatlakozzon a lelkes csapathoz április 25-én a 31. Tavaszi Sportgálán! Aki pedig inkább a szellemi sportoknak hódol, az se maradjon otthon, hiszen sakkszimultán is várja az érdeklődőket.

Gyaloglás:
http://www.futas.net/cikkek/gyaloglas/versenygyaloglas.php
Dátum Szo, Április 24, 2010
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Március 7, 2011 04:03 GMT
Megjegyzések Nincs