Bejelentkezés 

Kecskeköröm futóverseny Tihany

Leírás Kecskeköröm terep- futóverseny Tihany

Rajt: Tihany Belső-tó melletti focipályánál, 10:00-kor.

Ruhatár: Belső-tó melletti, Illyés Gyula általános iskolában

Frissítők: Célban, illetve a 10.5 km-es kör esetében féltávon is.

Bemelegítő futás : rajt 9:30-kor (elsősorban a legkisebbeket várjuk, de mindenki részvételére számítunk) :) Táv: ~1.8 km. Útvonal : Belső tó partján legelésző szürke marha gulya körül.

Díjazás / jutalmak:

Minden előnevezett versenyző emblémás pólót vehet át a RAJT-nál. (helyszíni nevezettek később kapják postán)

Minden versenyszám első három, férfi és női befutója helyi termelésű, tihanyi gazda által felajánlott, egyedi palackozású üveg bort kap.

A díjazottaknak helyi éttermek/vendéglátók ajánlottak fel ebéd és vacsora meghívásokat. (Nézz vissza ide később a részletekért!)

A Kekcseköröm fesztivál a verseny hétvégéjén kerül megrendezésre a falu belső területein. Elfoglaltságot, szórakozást kínálva a család "nem-futó" tagjai számára is!

Előnevezés:
2 héttel az aktuális verseny előtt zárul

1. lépés : Nevezési lap letöltése, és a kitöltött nevezési lap visszaküldése az aktivbalaton@gmail.com címre.

2.: Az előnevezési díj 3000 Ft./fő, eljuttatása az előnevezési határidőig a Balaton-felvidéki Aktív Szabadidő Egyesület Kinizsi Banknál vezetett bankszámlájára: 73200110 11301831 banki átutalással, vagy készpénzes banki befizetéssel. FONTOS: a közlemény mezőbe a versenyző email címét kell feltüntetni! Ezen a címen értesítjük az indulót az összeg megérkezéséről, illetve ehhez az email címhez tartozó jelentkezési lap alapján tudják átvenni a rajtszámukat, illetve a pólójukat a versenyzők a rajtnál.

3.: Tihanyi lakosoknak a kedvezményes nevezési díj 1000 Ft (emblémás póló igénylés nélkül ingyenes).

Helyszíni nevezés:

A helyszíni nevezéshez az adott verseny előtt 1,5-0,5 órával érdemes megérkezni. (Rajt előtt 30 perccel, vagyis fél 10-kor zárjuk a nevezést!) A helyszíni nevezés díja 3500 Ft., melyet készpénz formájában tudunk csak elfogadni. Helyszíni nevezés esetén a nevezési lapon megjelölt méretű, emblémás pólót a verseny után 3-10 nappal postán küldjük a megadott címre.

Dátum Szo, Május 1, 2010
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Április 16, 2010 04:59 GMT
Megjegyzések Nincs