Bejelentkezés 

Dupla Ironman Bonyhád

Leírás 2010. június 25. (péntek)

Az első rajtra besorolt versenyzőknek:

6.30-tól gyülekező a versenyközpontban

7.00: Indulás Dombóvárra busszal, versenyzők, segítők, hozzátartozók részére

8.00-8.40: Check-in a medence mellett a versenybíróknál. A kerékpárok bedepózása a műszaki átvétel után történik.

8.45: Megnyitó, versenyzők bemutatása a közönség és a média részére

9.00: START - a verseny kezdete

A második rajtra besorolt versenyzőknek:

10.30-tól gyülekező a versenyközpontban

11.00: Indulás Dombóvárra busszal, versenyzők, segítők, hozzátartozók részére

12.00-12.45: Check-in a medence mellett a versenybíróknál. A kerékpárok bedepózása a műszaki átvétel után történik.

12.50: Versenyzők bemutatása a közönség és a média részére

13.00: Második START

Úszás 7600 méter / 230 hossz

Az úszás helyszíne: Dombóvár Gunarasfürdő sportmedence. Medence hossza: 33 méter, 8 sáv. Várható vízhőfoka: 23-25 ºC. Egy sávban maximum 4 fő úszik egyszerre.

KÉRJÜK AZ ELŐNEVEZÉSNÉL A VÁRHATÓ ÚSZÓIDŐT, ILLETVE A VÁRHATÓ ÖSSZIDŐT FELTÜNTETNI! Ez fontos a pályabeosztás miatt! A megtett hosszakat versenybírók fogják számolni. Úszás közben frissítési-, illetve masszázs-lehetőség a medence mellett. Kerékpáros depó a medencétől 30 méteren belül lesz kiépítve. A versenyzők segítőit, hozzátartozóit a vízből kijövetel után félóránként szállítjuk vissza Bonyhádra, a versenyközpontba. A kerékpározás előtt a chip felvétele kötelező!

Az úszás limitideje: 4 óra

Kerékpározás 360 km = 45 km Gunaras – Dombóvár - Bonyhád táv + 72 kör x 4361 m-es körpályán Bonyhádon

Az úszást követően a sportolók Dombóvárról 45 km-es távolság megtételével kerékpároznak át Bonyhádra. A 45 km-es szakaszon két helyen lesz frissítőpont (Bikalon és Szászváron). Minden versenyzőre külön motoros segítő fog vigyázni. A 45 km-es szakasz kemény, technikás, kanyargós, emelkedős útvonalon történik. Ezen a szakaszon nincs útvonal-lezárás, a fontosabb kereszteződésekben biztosítás lesz! Az útburkolati hibákat jól láthatóan jelöljük. A pálya bemutatása a technikai tájékoztatót megelőzően történik, valamint a honlapon található google-térképen megtekinthető. A versenyközpontnál felállított RAJT/CÉL kapunál áthaladva kezdik meg a 72 körös, körönként 4361 m-es kerékpáros táv teljesítését.

A versenypályán 4-6 versenybíró folyamatosan ellenőriz, a bolyozás tilos! Első figyelmeztetés esetén sárgalapot ad a versenybíró, második figyelmeztetés esetén 10 percre kiállítja a versenyzőt, az esetleges harmadik figyelmeztetés már végleges kizárást jelent!

A kerékpározás limitideje: 20 óra.

Futás 84,4 km

A futás a Fáy András lakótelepen kijelölt 1278 méteres pályán, összesen 66 kör megtételével teljesítendő. A futás végig a nagyközönség előtt, kordonnal illetve szalaggal leválasztott területen történik. A futópálya éjjel is ki lesz világítva. Frissítési lehetőség a versenyközpontban, illetve a csapatsátraknál. A versenyközpontban állandó orvosi ügyelet, illetve masszázs-lehetőség áll a versenyzők rendelkezésére. A versenyzők részére - amennyiben a nevezési lapon jelzik ezirányú igényüket - önkéntes segítőket biztosítunk. A verseny moderátora angol nyelven is kommunikál. A pálya bemutatása és bejárása a technikai tájékoztatót megelőzően történik, valamint a honlapon található google-térképen megtekinthető.

A futás limitideje: 12 óra

A verseny limitidejének lejárta június 26-án 21 óra, illetve 27-én 01 óra.
Dátum Pé, Június 25, 2010
Idõ 09:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Április 30, 2010 03:48 GMT
Megjegyzések Nincs