Bejelentkezés 

SzépBalaton Félmaraton Tihany Sajkod

Leírás SzépBalaton - Félmaraton Sajkod

Strandra érkező befutó

5, 10.5, 21 kilométeres távok egyéniben és váltóban

Kora reggel, harapható, friss levegő. Készülődés, forgolódás, emberek, nevezés, melegítés. Enyhe izgalom, lámpaláz, adrenalin.. Helló, melyik távon indulsz? Te is, de jó!:) Visszaszámlálás, rajt! Futás, első holtpont, második, azta de gyönyörű, itt kéne élni! Frissítő, szénhidrát, folyadék egy kevés. Már csak 1 kilométer! Ott a cél ! Megnyomom, mosolygás, taps, STRAND! Fúúúúúúúúúhh! Cipő le, sört ide! Fejes, de csak elegánsan, ki tudja ki figyel!?:) Ki a fűre, heverészni, lazítani, nézzük a többi befutót! Na helló, én már itt vagyok 2 perce!

Rajt:

10:00 óra, Sajkodi strand (Tihany ÉNY-i öblében, lásd: elérhetőség menüpont)

Ruhatár:

Sajkodi strandon ( START/CÉL kapu melletti sátorban)

Frissítők:

~5 km-ként

Útvonal:

Az világ egyik legszebb táján futhat végig a versenyző. Részben földúton, részben szekérutakon, részben aszfaltozott kerékpárúton halad a kitűzött pálya nyomvonala.(lásd: "pályák" menüpont felül)

Versenyszámok: a váltók, illetve az 5km-es versenyszám csak akkor indul el, ha a csipes időmérést addig megoldódik (folyamatban van, nézz vissza később)

Díjazás / jutalmak:

Minden előnevezett versenyző emblémás pólót vehet át a RAJT-nál. (helyszíni nevezettek később kapják postán)

Még alakulóban van. (Vacsora, ebéd meghívások, egyedi palackozású tihanyi borok, stb. Nézz vissza kicsit később.)

Előnevezés:

2 héttel az aktuális verseny előtt zárul

1. lépés : Nevezési lap letöltése, és a kitöltött nevezési lap visszaküldése az aktivbalaton@gmail.com címre. (pl. word-ben kitöltve, és email-en visszaküldve; vagy kinyomtatva, kézileg kitöltve és postán vissza, stb.)

2.: Az előnevezési díj 3000 Ft./fő, eljuttatása az előnevezési határidőig a Balaton-felvidéki Aktív Szabadidő Egyesület Kinizsi Banknál vezetett bankszámlájára: 73200110 11301831 banki átutalással, vagy készpénzes banki befizetéssel. FONTOS: a közlemény mezőbe a versenyző email címét kell feltüntetni! Ezen a címen értesítjük az indulót az összeg megérkezéséről, illetve ehhez az email címhez tartozó jelentkezési lap alapján tudják átvenni a rajtszámukat, illetve a pólójukat a versenyzők a RAJT-nál.

3.: Tihanyi lakosoknak a kedvezményes nevezési díj 1000 Ft (emblémás póló igénylés nélkül ingyenes).

Helyszíni nevezés:

A helyszíni nevezéshez az adott verseny előtt 1,5-0,5 órával érdemes megérkezni. (Rajt előtt 30 perccel, vagyis fél 10-kor zárjuk a nevezést!) A helyszíni nevezés díja 3500 Ft., melyet készpénz formájában tudunk csak elfogadni. Helyszíni nevezés esetén a nevezési lapon megjelölt méretű, emblémás pólót a verseny után 3-10 nappal postán küldjük a megadott címre.

Az időméréshez szükséges chip-ért 1000 Ft letétet kérünk, mely a verseny után a chip elenében visszajár.
Dátum Szo, Július 3, 2010
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Május 12, 2010 06:16 GMT
Megjegyzések Nincs