Bejelentkezés 

Nike Futóklub Télen futni menő : Áthidaló futás Budapesten Irány dél

Leírás Nike Futóklub - Télen futni menő 9.
Áthidaló futás Budapesten - Irány dél

Budapest hídjai, Nike Futóklub a Margitszigeten, Romkert, MÜPA
Budapest, Hungary

Nike Running Hungary

Áthidaló téli futás: Irány dél!

Úgy látszik, télen is komoly igény van a jó futóprogramokra, ezért kitaláltunk egy igazán pompás futókalandot. Fussuk végig Budapest hídjait északról délre! Lehet, elsőre őrült vállalkozásnak tűnik, de nem muszáj az egészet abszolválni, lehet kisebb távokat is teljesíteni - bárki bárhol becsatlakozhat. Eljöhetsz a Margitszigetre, mint szokásosan, csak ezúttal egy új útvonalat próbálunk ki.

A tervezett program:
Január 29-én szombaton 8:00-kor találkozunk a Megyeri híd pesti oldalán a híd alatt, majd bemelegítés után startolunk. Az Északi összekötő és az Árpád híd után lekanyarodunk a Margitszigetre, a Nike Futóklub az első állomásunk - itt lehet csatlakozni a csapathoz. A Margitszigeti Atlétikai Centrumnál várjuk azokat, akiknek az időpont túl korai, vagy esetleg rövidebb távot szeretnének futni. Innen be lehet kapcsolódni egy kb. 4,5 km-es szakaszba, ami a Margit híd, budai rakpart, Lánchíd, pesti rakpart, Erzsébet híd, Romkert táv, de aki szeretne többet, 9 km-t teljesíteni, az folytathatja velünk a Romkert után is, mert bevesszük a Szabadság, Petőfi és Lágymányosi hidakat is. Cél a Művészetek Palotájánál.

Ha szeretnél becsatlakozni, és nem tudod, épp hol tart a boly, csörögj rá Nagy Petire, az esemény szervezőjére a 30/9833082-es telefonszámon.

Várhatóan 9:15 és 9:30 között gyülekezünk a Margitszigeten a Nike Futóklubban, ahol cipőteszt és meleg tea várja a futókat. 9:30 és 9:40 közt indulunk tovább áthidaló túránkra. A Romkertnél és a MÜPA-nál is lesz meleg tea, és az is megoldható, hogy igény esetén kocsival elszállítsuk ruháid és egyéb cuccaid - illetve a futás után akár téged magad is a Margitszigetre. Ilyen igényeid azonban kérjük, jelezd majd a Facebookon vagy a Futóblogon, esetleg Nagy Petinél a megadott telefonszámon.

Ne feledd, bárki bárhol becsatlakozhat. Kb. 6 perc/km-es tempóban fogunk futni, ami nem túl megerőltető, a kevésbé rutinos futók is képesek felvenni ezt az iramot.

A szokásoknak megfelelően a jókedv garantáltan velünk fog futni, és ami nem maradhat el most sem: igen, lesz megint tombola!

Kár lenne kihagynod téli áthidaló futóbulinkat. Nemcsak azért mert télen futni nagyon menő dolog, hanem azért is, mert Budapestet egy merőben új perspektívából is megismerheted. Gyere el.

Csak fuss!

Budapest hídjai:
http://www.futas.net/hungary/Budapest/hidak/budapest-hidjai.php
Dátum Szo, Január 29, 2011
Idõ 08:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Június 3, 2011 02:12 GMT
Megjegyzések Nincs