Bejelentkezés 

Nike Futóklub - Télen futni menő 12: Ismét a Hármashatárhegyen

Leírás Nike Futóklub - Télen futni menő 12: Ismét Hármashatárhegy - negyedszer is


Saturday, February 19 · 9:00am - 12:00pm

Hármashatárhegy,Fenyőgyöngye parkoló,Budapest

Nike Running Hungary

Törzshelyünk, a Margitsziget után ismét közkívánatra Hármashatárhegy. Örülünk neki, hogy ezt a nem annyira ismert, ellenben annál szebb és inspirálóbb környezetet felfedeztük, és egyik kedvenc téli Nike Futóklub helyszínünk lett. Ezért szombaton ismét elzarándokolunk ide, és ha már ott vagyunk, futunk egy jót.

A hagyományos program része a Nike cipőteszt, a tombola a Nike-nyereményekkel, és persze mint mindig, lesz rétes és meleg... tea is.

Találkozó 19-én szombaton délelőtt 9:15-kor a Fenyőgyöngye parkolóban.

Megközelítés: a Kolosy tértől fölfelé a Szépvölgyi úton autóval, vagy a 65-ös busszal a Fenyőgyöngye megállóig, de a bátrabbak fel is futhatnak bemelegítés gyanánt.

Program: a 9:40-es közös bemelegítést követően 9:45-kor kezdjük el a közös futást. (Az átöltözés megoldható, váltóruhát érdemes hozni.)

Figyelem, ha úgy érzed, készen állsz egy keményebb próbatételre is, akkor gyere korábban. Szasza vezetésével egy Fenyőgyöngye - Erzsébet kilátó - Fenyőgyöngye túrát is szervezünk, ehhez 8-kor van a találkozó a parkolóban. Aki tud, az hozzon magával frissítőt (kulacsövet), mert ez egy 19 km-es táv, 2 óra 20 perces tervezett szintidővel (felfelé 1:15', lefelé 1:05'). A túra útvonala: www.gpsies.com/map.do?fileId=mabgblvbavycdcls

Csak fuss!
Dátum Szo, Február 19, 2011
Idõ 09:45 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Február 16, 2011 14:21 GMT
Megjegyzések Nincs