Bejelentkezés 

Jelmezes toborzó futás a szegedi T-Home Vivicittára Gyulán

Leírás Készülj velünk a T-Home Vivicittára!

Szereted, ha sportosan, jó hangulatban telik a hétvégéd? Kíváncsi vagy, milyen lehet jelmezes futókkal, óriás bábosokkal és tűzzsonglőrökkel együtt futni? Szuper csapatban szeretnél felkészülni a tavaszi T-Home Vivicittá futóeseményekre? Kapd elő kedvenc futócipődet és bohókás ruháidat: készülj Mikivel, a Vivicittá Városvédő Futás szegedi „városkapitányával” a tavasz egyik legnagyobb sporteseményére! Bemelegítésképpen karneváli hangulatú hétvégi futást ajánlunk.

Jelmezes futás:

Dátum: 2011. február 26. szombat, 10.45-11.15
Rajt helyszíne: Gyula, Petőfi tér
Útvonal: Petőfi tér, Erkel tér, Harruckern tér, Városház utca, Kossuth Lajos utca, Várkert és vissza a Petőfi térre
Öltözet: sportruházat vagy jelmez

Program (ingyenes):

* Dombi Miklós Szeged városkapitánya és Ördög Nóra köszöntik Gyula városát és az összegyűlt futókat.
* Játékos bemelegítés után Ördög Nóra rajtjelére elindul a jelmezes futás a gyulai várig és vissza.
* Óriás bábosok futnak együtt a csapattal, majd a célegyenesnél tűzzsonglőrök várják az érkezőket.
* Az eseményről videofelvétel készül, melyet a résztvevők később megtekinthetnek a www.futoparbaj.hu oldalon és a Facebookon.

Április 10-én Budapesten http://www.futas.net/futoverseny/Vivicitta/ kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős futóeseményére, a T-Home Vivicittá Városvédő Futásra. Az idei év különlegessége, hogy Szeged http://www.futas.net/futoverseny/Vivicitta/szeged-vivicitta-varosvedo-futas.php (április 2-án) és Kaposvár http://www.futas.net/futoverseny/Vivicitta/kaposvar-vivicitta-varosvedo-futas.php (április 3-án) speciális futópárbajjal csatlakozik a fővárosi Vivicittá versenyprogramhoz.


A városok „futópárbaja” http://www.futas.net/futoverseny/Vivicitta/vivicitta-futoparbaj-szeged-kaposvar.php keretében két helyi amatőr futó, Gundy Richárd (Kaposvár) és Dombi Miklós (Szeged) különleges versenyre buzdít minden mozogni szerető embert, hogy kiderítsék, kinek a kedvéért sportolnak a legtöbben. Céljuk, hogy előbb szűkebb, majd tágabb értelemben vett hazájukból minél több embert mozgósítsanak a T-Home Vivicittá lefutására. Ennek jegyében a következő hetekben különböző futóprogramokat és aktivitásokat szerveznek országszerte, amelyekhez bárki csatlakozhat.
Dátum Szo, Február 26, 2011
Idõ 10:45 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Február 25, 2011 04:13 GMT
Megjegyzések Nincs