Bejelentkezés 

Palics Félmaraton

Leírás A 2007. március elsején alapított palicsi Trón Atlétikai és Szabadidősportklub március 6-án, vasárnap immár 4. alkalommal szervez születésnapi futást, melyen 5 és 21,1 kilométeren indulhatnak a résztvevők. Sebastian Ludaić , a Trón elnöke elmondta, hogy mindkét futam rajtja 11 órakor lesz a férfistrandnál lévő Club De Lago előtt.

– Eddig 5 és 10 kilométeren álltak rajthoz a résztvevők, a félmaratont most először iktattuk programba. A szervezési teendők még decemberben megkezdődtek, azonban a mi rendezvényünkre is rányomja bélyegét a gazdasági válság, ugyanis néhány eddigi szponzor idén nem tud bennünket tovább támogatni. Eddig negyvenhárom futó – közöttük több magyarországi is – jelezte részvételi szándékát, de én bízom benne, hogy az utóbbi évek folyamatosan növekvő számát alapul véve ez legalább százötvenre nő – mondta Ludaić.

A benevezés 500 dinárba kerül, amit a helyszínen már 9 órától el lehet intézni, de ugyanez megtehető elektronikus úton is, a www.tron.org.rs honlapról letölthető bejelentkezési lap kitöltésével, melyet a klub@tron.org.rs címre vagy a 024/544-744-es faxszámra kell elküldeni. A félmaratonon indulni kívánó 18 év alatti jelentkezők szülői vagy edzői írásbeli beleegyezéssel futhatnak, 5 km-en mindez nem szükséges. A benevezési díj ellenében a versenyző rajtszámot, pólót, 0,5 liter vizet, egy üdítőt vagy sört, egy natúrszeletet kap, a futam után pedig ebéd és születésnapi torta várja a futókat.

Félmaratonon hét kategóriában állnak rajthoz a résztvevők, a kisebb távon pedig női és férfi abszolút kategóriában hirdetnek győztest. Az abszolút kategória első három helyezettje serleget, a kategóriánkénti dobogósok érmet vehetnek át, a futam minden résztvevője pedig oklevelet kap.

A futam 11 órakor indul, az eredményhirdetés pedig 14 órakor veszi kezdetét.
Dátum Vas, Március 6, 2011
Idõ 11:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Szo, Március 5, 2011 13:10 GMT
Megjegyzések Nincs