Bejelentkezés 

Nike Futóklub - Télen futni menő: A téli futószezon zárása

Leírás Nike Futóklub - Télen futni menő ♯16: Lezárjuk a téli futószezont

Szombat, Március 26 · 12:00 - 14:30
Helye
Oxygen Wellness Újpest
IV. kerület, Árpád u. 47-49.
Budapest, Hungary

Nike Running Hungary

Szombaton a Nike Futóklubban lezárjuk a téli futószezont. November óta heti rendezvényekkel igyekeztük aktivizálni a fővárosi futókat és bebizonyítani, hogy télen futni menő. Most, hogy hivatalosan is itt a tavasz, átállunk a szokásos üzemmódra, és nemsokára már naponta találkozhattok velünk a Margitszigeten.

A szezon lezárásaként ezúttal egy szokatlan programot hirdetünk meg, amilyenre még nem volt példa: beltéri futást rendezün...k Budapest egyik legpatinásabb wellness-fitness központjában, az újpesti Oxygenben.

A hely adottságai miatt csak limitált számú futót tudunk fogadni, ezért a részvétel előzetes regisztrációhoz van kötve. Részt venni csak Nike Futóklub kártyával rendelkezők tudnak, akik visszaigazolják részvételi szándékukat a Facebookon, a Nike Running Hungary közösség által meghirdetett eseményen. (Kérjük, csak azok igazolják vissza részvételüket, akik valóban el is jönnek, hogy ne vegyék el másoktól a helyet.)

Találka: március 26. szombat 11:30, Oxygen Wellness újpesti centruma (1042 Budapest, Árpád u. 47-49. ujpest.oxygenwellness.hu)

A program, melyet az Oxygen Wellness szakemberei segítenek:
12:00-től közös bemelegítés
12:15-től spining óra
13:15-től közös futópados futás

Természetesen most is lesz tombola Nike- és Oxygen Wellness-ajándékokkal, és a Futóblog sztárjaival is élőben találkozhatsz.

Feltétlenül hozd magaddal megtisztított futócipődet és Nike Futóklub kártyádat. Ha pedig szeretnéd a program után a hely wellness szolgáltatásait is kipróbálni (medence, pezsgőfürdő, tíz szauna), akkor hozz magaddal fürdőruhát, papucsot is, valamint 1000 Ft-ot, mert ennyibe kerül a wellness részleg használata. Ezzel szemben a résztvevők korlátlanul használhatják a fitnesz részleget.

Csak fuss!
Dátum Szo, Március 26, 2011
Idõ 12:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Ke, Március 22, 2011 07:13 GMT
Megjegyzések Nincs