Bejelentkezés 

Barátság Futóverseny Dióspatony

Leírás Barátság Futóverseny Dióspatony

A viadal, melynek rajtjára 13 órakor kerül sor, egyben a Dunaszerdahelyi járás országúti egyéni bajnokságaként kerül a krónikába. Nevezni a verseny napján 11 órától a DSC sporttelepén lehet, ahol öltözők állnak a futók rendelkezésére. A dióspatonyi futószombat nyitányán a helybeli alapiskolás diákok megmérettetésére is sor kerül.

A hosszútávfutók vonzó viadalán a résztvevők Dióspatonyban rajtolnak el, Szentmihályfa érintésével Felsőpatonyig futnak, ott féltávnál fordulnak, és a tíz kilométeres versenytáv teljesítése után a rajt helyszínén, a DSC sporttelepe előtt érnek célba.

„A tizenhárom versenykategória első három helyezettjét, az abszolút sorrend nemenkénti legjobbját, a leggyorsabb dióspatonyi férfit és nőt, valamint a viadal legifjabb és legidősebb résztvevőjét jutalmazzuk meg a díjátadásnál” – nyilatkozta a díjazásról Gálffy Szilárd dióspatonyi polgármester.

Az utánpótlás viadala is jubilál, ugyanis a gyerekek ezúttal tizedik alkalommal vetélkednek a győzelemért. „Az uzsonnával egybekötött eredményhirdetés a hagyományoknak megfelelően a helyi művelődési otthonban lesz. Ennek fénypontját ezúttal a szervezőgárda köszöntése, jutalmazása jelenti. Elsősorban az ő érdemük, hogy a Barátság Futóverseny nemzetközi hírnévre tett szert
Dátum Szo, Április 30, 2011
Idõ 13:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Szo, Április 30, 2011 13:07 GMT
Megjegyzések Nincs