Bejelentkezés 

1. Váradfutás Városi Futóverseny Pécsvárad

Leírás 1. Váradfutás, Városi Futóverseny

Dátum: 2011. május 01.
Kezdés: 14:00
Helyszín: Pécsvárad

1. Váradfutás
Városi Futóverseny
Versenykiírás

Időpont, helyszín: 2011.05.01. (vasárnap) 14 óra, Pécsvárad városában
Rendező: Pécsváradi Sportkör
A verseny fővédnöke: Pécsvárad Város Önkormányzata

Verseny távja:
- 2000 méteres városi futás , Útvonal: Sportpálya, Kossuth L. u., Vár u., Várkert
Nevezés: előnevezés a művelődési központban, személyesen a sportpályán a verseny napján 13.00-14.00-ig. A nevezési papír kitöltése után kerül sor a rajtszám felvételre. Előnevezés a póló mérete miatt szükséges

Nevezési díj: A nevezés 14 éves korig díjtalan, 14 év felett 300 Ft.

Díjazás: Nemenként és korcsoportonként minden I.-II.-III. helyezett éremdíjazásban részesül. A távot teljesítő legfiatalabb és legidősebb versenyző ajándékot kap. A célba érkezett versenyzők pólót kapnak és egy mountain-bike kerékpár kerül közöttük kisorsolásra.
Korcsoportok: 2001 és utána születettek, 1997-2001 között születettek, 1993 – 1996 között születettek. 1993 előtt születettek
Versenyközpont: Pécsvárad Sportpálya (Pécsvárad, Erzsébeti u.)
Rajt: Pécsvárad Sportpálya 14.00 óra
Cél: Pécsvárad Várkert
Frissítés: A célban víz.

Eredményhirdetés: A várkertben. Ekkor sorsoljuk ki a kerékpárt is.
Versenyszabályok:

A versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, valamint aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kitűzött - teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.
A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos, kizárást von maga után.
A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban.
A verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
A nevezési lap kitöltésével és aláírásával a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.

Egyéb: A sportpályán öltözési lehetőséget biztosítunk a rajt előtt. A közös bemelegítés után mindenki remélhetőleg sérülésmentesen teljesíti a távot. A verseny előtti köszöntő szavakat Dr. Bíró Ferenc Pécsvárad város polgármestere tolmácsolja. A verseny díjait a sportkör elnöke és az ÁMK igazgatónője adja majd át az eredményhirdetéskor. A verseny után pedig a Pécsvárad Város Napja rendezvény programjait tekinthetik meg a futók. A cél: kortól és nemtől függetlenül együtt mozogjon és jól érezze magát minél több ember. Kérjük, mindenki vigyázzon a város tisztaságára!
Sikeres és élvezetes versenyzést kíván mindenkinek a rendezőség!
Dátum Vas, Május 1, 2011
Idõ 14:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Április 18, 2011 06:11 GMT
Megjegyzések Nincs