Bejelentkezés 

5vös 5km futóverseny

Leírás 5vös 5km futóverseny
Tavasszal és Ősszel az ELTE Campuszon
A XX. verseny időpontja
2011. május 12-én, csütörtökön,
délután 5 óra 5 perckor
Rajt: Északi Tömb, Kémia Porta elől, 17 óra 5 perckor
A pálya az Egyetemi körúton halad a Déli Tömb fele, annak megkerülésével a Pázmány Péter sétány kerékpárútján észak fele. Az Északi Tömb utáni parkoló előtt közvetlenül balra a Magyar Tudósok körútra, majd a Warga László utcáig egyenesen,
2010-óta itt egyenesen megyünk tovább a Magyar Tudósok körútján egészen a Pázmány Péter sétányig, ahol jobbra kanyarodik a mezőny. ott egyenesen a Neumann János útig, ahol jobbra kell fordulni. A járdán végig a Neumann János úton egyenesen a Bogdánfy Ödön utcáig, ahol jobbra visz az út (járdán) a Bogdánfy Ödön úton a járdán végig a Warga László utcáig, ahol jobbra. A kék büfénél balra kell kanyarodni a Magyar Tudósok körútjára a bal oldani járdán haladva egészen a fordító pontig.
A fordítónál a rajtszámokat ellenőrzik, ezért a rajtszámokat a mellkas fölé jól láthatóan kell feltűzni. A fordító a Mindenszentek Temploma közelében lesz, és ott 180°-ot fordulva a túloldali (Duna felőli) járdán kell visszafutni a Magyar Tudósok körútján az Informatika épület mellett a Déli Tömbig (az első kis-körrel mostantól azonos pályán). A Déli Tömböt elhagyva a kerékpár út melletti járdán, majd az Északi Tömb sarkánál a parkoló előtt balra a Kémia Porta felé.
Cél: a Kémia Porta elõtti téren felállított célkapu


KATEGÓRIÁK:
Abszolut kategória
mindenki indulhat! díjazás: érem: 1. - 3. ffi/nõi, póló: 1. - 100., tárgyjutalom: minden befutó között sorsolás alapján!, pénz: pályacsúcs esetén férfi/női.
Egyetemi-főiskolai Karok versenye
csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: a tagoknak egyénileg kell nevezni, és a nevezésnél az egyetemet és a Kart meg kell adni. Egy csapat 3 tagból áll. A versenyben a legjobb időt futó 3 diák időeredményét összeadjuk, akik azonos kart adtak meg, és ezt hallgató esetén a rajt előtt vagy után diákigazolvánnyal igazolták, majd az összidõ alapján állítjuk sorrendbe a karokat. díjazás: "Leggyorsabb Kar" feliratú kupa és vándorserleg az elsőnek, oklevél 1. - 3. -nak.
Középiskolások versenye
egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: egyéni nevezés mellett a diákigazolvány bemutatásával, díjazás: érem 1. - 3. férfi/női.
Budapesti Egyetemista kategória
egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: egyéni nevezés mellett, nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával, díjazás: érem 1. - 3. férfi/női.
ELTE hallgató
egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: egyéni nevezés mellett a nappali tagozatos ELTE-s diákigazolvány bemutatásával, díjazás: érem 1. - 3. ffi/nõi.
ELTE oktató, dolgozó
egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: az ELTE-n közalkalmazotti státuszban álló oktatók és dolgozók jelentkezhetnek ebbe a kategóriába, a tanszék vagy egyetemi egység nevét, és a beosztást meg kell adni. A tanszékeken kutató nem közalkalmazott vendégkutatók, ösztöndíjasok (külföldiek és magyarok) is nevezhetnek ebben a kategóriában. díjazás: érem 1. - 3. férfi/női.
ELTE szenior dolgozó Az ELTE SPORT Kft. felajánlása.
egyéni kategória, jelentkezés a kategóriába: az ELTE-n dolgozó oktatók és dolgozók jelentkezhetnek ebbe a kategóriába, amennyiben a verseny előtt ünnepelték a 40. születésnapjukat. Az egyetemi egység nevét, és a beosztást meg kell adni, díjazás: érem 1. - 3. férfi/női.
Legsportosabb Tanszék
csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: a csapat tagjainak egyénileg kell nevezni, és nevezéskor a tanszék nevét meg kell adni. díjazás: az első helyezettnek Kupa. A tanszék megjelölésével benevezett közalkalmazott oktatók vagy dolgozók és a tanszéken dolgozó témavezetõvel rendelkezõ doktoranduszok (a védés napja késõbb van, mint a verseny napja) közül a célba 40 percen belül beérkezett versenyzõk száma alapján állítjuk sorrendbe a tanszékeket. Az elsõ kapja a kupát. Holtverseny esetén a jobb összidõ dönt.
Legsportosabb Cég
csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: a csapat tagjainak egyénileg kell nevezni, és nevezéskor a Cég nevét meg kell adni. díjazás: az elsõ helyezettnek Kupa, tíz induló felett minden cégnek oklevél. A céges csapattagsággal nevezett és a célba 40 percen belül beérkezett versenyzők száma alapján állítjuk sorrendbe a cégeket. Az első kapja a kupát.
Legsportosabb ELTE-s család
2 fős csapat-kategória, jelentkezés a kategóriába: A családi kategóriát a rajtszám átvételekor külön be kell jelenteni! Egyébként a család tagjainak egyénileg kell nevezni, és tanszéki vagy céges csapatokban is tagok lehetnek. díjazás: az első helyezettnek Kupa, többieknek oklevél. kritérium: A családi csapat követelményei: a 2 fő közül az egyik a másik gyermeke kell legyen (szülő+gyerek), és az egyik ELTE közalkalmazott vagy ELTE diákigazolvánnyal rendelkező nappali tagozatos hallgató. A család két tagjának futásidejét átlagoljuk, ez alapján állítjuk sorrendbe őket.
eotvos5.elte.hu

Az 5vös ötös futóverseny képei:
http://www.futas.net/fotok/2011/eotvos/eotvos-otos-futas.php

Eötvös 5 kilométeres futóverseny eredmények:
http://www.futas.net/eredmenyek/2011/5vos5os.xls
Dátum Csü, Május 12, 2011
Idõ 17:05 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Május 16, 2011 01:16 GMT
Megjegyzések Nincs