Bejelentkezés 

Kiskundorozsma:Közösségépítő futás Dorozsmán

Leírás Közösségépítő futás Dorozsmán

Mozdulj meg, Dorozsma! – jelmondattal új, hagyományteremtű célzattal létrejött, közösségépítő programot, össznépi futást szervez a hétvégére Kiskundorozsma két önkormányzati képviselője, Mihálffy Béla és Kosik Dénes.

A május 14-i, szombat délelőtti eseményen a szervezők minden korosztályból várják az érdeklődőket, résztvevőket a Jerney János Általános Iskola udvarán, ahol reggel 8 órától lehet regisztrálni. Nevezési díj nincs, a részvétel ingyenes, s emellett tombolával igyekeznek futásra csábítani az érdeklődőket, továbbá minden induló már eleve kap egy ajándékot. Mindenkit nagy szeretettel várnak, bárki jelentkezhet óvodásoktól nagyszülőkig, dorozsmaiaktól nem dorozsmaiakig – a lényeg, hogy együtt szórakozzon mindenki, aki eljön.
A remek közösségformáló programot annak egyik fővédnöke, Bohács Zsolt országgyűlési képviselő nyitja meg, majd ezt követően Mihálffy Béla vezetésével kerül sor a bemelegítésre. A mezőny 9 órakor rajtol el a másik fővédnök, a kenus Vajda Attila vezérletével. Fél 11-től tombolahúzás zárja az első – és remélhetőleg messze nem utolsó – dorozsmai futást.
Program:

08.00 – 08.30: Regisztráció a Jerney János Általános Iskola udvarán
08.30: Megnyitó Bohács Zsolt országgyűlési, majd bemelegítés Mihálffy Bélával önkormányzati képviselőkkel
09.00: Rajt Vajda Attila olimpiai bajnok kenussal
10.30: Tombolasorsolás kezdete (a rajtszám egyben tombola is), a nyereményeket átadja Nógrádi Zoltán, a körzet országgyűlési képviselője

A futóverseny útvonala:

Iskolásoknak: Kubikos utca – Jerney utca – Orczy utca – Kassai utca – Bölcs utca – Trafik utca – Tas utca – Vadliba utca – Kubikos utca.

Óvodásoknak: Kubikos utca – Jerney utca – Benc utca – Ilosvai utca – Málna utca – Barátság utca – Kubikos utca


Utcai futóversenyt szerveznek Kiskundorozsmán május 14-én.

A versenyzők reggel 8 és 8.30 között regisztrálhatnak a Jerney János Általános Iskola udvarán, ezt követően a programot Bohács Zsolt világbajnok kajakversenyző, országgyűlési képviselő nyitja meg, majd ifj. Mihálffy Béla önkormányzati képviselő tart bemelegítést az indulók számára.
A verseny rajtja 9 órakor lesz a Kubikos utca és a Jerney utca sarkáról.

A sportprogram részeként tombolasorsolás is lesz, melynek az ajándékait Nógrádi Zoltán, a térség országgyűlési képviselője adja át.

A rendezvény fővédnöke Bohács Zsolt világbajnok kajakozó és Vajda Attila olimpiai bajnok kenus.
Dátum Szo, Május 14, 2011
Idõ 09:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Május 11, 2011 03:22 GMT
Megjegyzések Nincs