Bejelentkezés 

Futunk, hogy segíthessünk - a fogyatékos gyermekekért

Leírás Futunk, hogy segíthessünk - a fogyatékos gyermekekért


Sziasztok!
Az idén szerencsére elkerülték hazánkat a természeti katasztrófák. De mindig van valami cél, amire felhívhatjuk a figyelmet.
2011-ben az Angyalszív Alapítvány közös szervezésében augusztus 25-28. között lesz jótékonysági futás a fogyatékos gyermekekért, Székesfehérvárról Debrecenbe.

Idézet az Angyalszív Alapítvány célkitűzéséből:
Magyarországon a sérült emberek túl régóta élnek a perifériára szorultan. Párhuzamos pályákon fut a sérültek és épek élete, kevés a kapcsolódási pont a két réteg között. Ahhoz, hogy ez ne így legyen, nagymértékű társadalmi szemléletváltásra van szükség. Az embereknek meg kell tanulniuk túllátni a fogyatékkal élők fogyatékán. Ezeket a falakat pedig magától nagyon kevés ember rombolja le sajnos. Mi segíteni szeretnénk, hogy ezek a falak ne falak legyenek többé, hanem hidakká alakulva közelebb hozzák egymáshoz a sérült és ép társadalmat. A kihívás nagy, de társadalmi összefogással megvalósítható.
Szeretettel hívunk mindenkit magunk közé, hogy közösen átalakítsuk a társadalom szívét, lelkét, sérültekhez való viszonyulásukat.
Segíts valóra váltani célunkat, csatlakozz hozzánk!

http://www.futas.net/kiirasok/2011/futunk_hogy_segithessunk_szekesfeherver_debrecen.pdf

Info:
http://www.futas.net/jotekonysagifutas/angyalsziv/
Dátum Csü, Augusztus 25, 2011
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Augusztus 24, 2011 04:36 GMT
Megjegyzések Nincs