Bejelentkezés 

Pécs Éjszakai Mikulás Futás

Leírás Mikulás PÉÉF
Kop-kop-kop nyolc patkóval kopogtatok kedves Sporttársaim az e-mail ajtótokon.

Azért írok nektek, mert hamarosan itt van a PÉÉF. Pontosan December 2. (Péntek)
Nagyon jó futásra számítunk, hiszen ahogy tavaly is idén is Mikulásos futást tartunk és számítunk rátok, hogy ott lesztek és erősítitek a Mikulások, Krampuszok, Szarvasok, Szaloncukrok, Ajándékok, táborát.
Szóval lehet beöltözni, bárminek ami karácsonyi.

Tavaly is nagyon jól sikerült, rekordunk is volt létszámban, és szinte mindenki beöltözve jelent meg. A városban rengeteg tapsot kaptunk és mindenki csak lesett, hogy mi folyik itt?! (egy kis kedvcsináló pecsfutas.blogspot.com)
Már akkor jött az ötlet, és idén meg is valósítjuk, hogy az embereknek az utcán szaloncukrot osztunk. Persze csak azoknak akik jó kislányok és kisfiúk voltak. :)

Ráadásul meglátogatnak minket a Budapesti kollégák!!! Nagy szervezésben vannak, eddig aszem 10-12 ember jön a BÉF-esektől.

Tehát kedves pécsi és Pécs környéki PÉÉF esek gyertek ki Ti is december 02-án. Pénteken, mutassuk meg magunkat a Budapestieknek. Mutassuk meg, hogy milyen szép számban tudunk megjelenni. Hogy mennyi lelkes, vidám éjszakai futó van.
Hozzatok magatokkal gyereket, nagymamát, nagypapát, barátokat, kutyát, macskát.... úgy buli a futás ha nagy a tömeg!!! :)

Futás végén már most lelövöm a poént: Lesz egy kis évzáró, Télapós, Karácsonyozós dinóm-dánom. Mivel ebben az évben ez az utolsó éjszakai futás ezért készülünk nektek egy kis forralt borral, (Alkoholos és alkohol mentessel is, akik vezetnek) sütivel rágcsával. Ha van kedvetek, és időtök melózni, akkor szívesen fogadunk rágcsákat, sütiket, teát.Bármi ilyesmi jól jön. Maximum csomagolunk mint a plakett átadón. :)
Sajnos nem jött össze a beüléses dolog amit terveztünk ezért, a parkolóban lesz megtartva. De ott is tudunk enni inni.
Így mindenki hozzon még plusz meleg cuccot.

Még valami meglepi lesz, de hogy mi azt mi sem tudjuk mert a Mikulás nem árulkodott. :) ;) De azt üzente hogy csak akkor lesz ajándék, ha szépen egy csapatban, vidáman futtok. :) :D :D Én mondtam neki, hogy ezzel nem lesz gond, mindig vidám a csapat, és rendezett. :)

Szóval toborozzatok sok sok Mikulást, Krampuszt, Rénszarvast..... ja és hozzatok csengőt!!! Mert a Mikulás nem futhat csengő nélkül. :)

Szép napot mindenkinek.
Találkozunk PÉÉF-en.
pecsfutas.blogspot.com

PÉÉF. Minden hónap első péntekén éjfélkor kezdjük el a futást Pécs belvárosában. Találkozó, induló és vég pont is egyben Domus parkoló. Gyertek fussunk egy jót együtt éjszaka!!!
Dátum Pé, December 2, 2011
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Csü, December 1, 2011 05:27 GMT
Megjegyzések Nincs