Bejelentkezés 

McDermed's - Domonyvölgy - Elmarad !

Leírás Elmarad a verseny:

A verseny környezetvédelmi és erdőgazdasági engedélyhez kötött, ezek „eljárási illetéke” 110.000 forint. Így a megrendezés lehetetlen – a versenysorozat a tavalyi versennyel ért véget. A rendezők mélységes sajnálatára…



11. McDermed’s
2011. december 31.

Évzáró verseny Domonyvölgyben rövidebb és hosszabb távon kutyásoknak, futóknak, kerékpárosoknal

Tervezett kategóriák rövid távon:
fogatok (kategória-felosztás a nevezők számának figyelembe vételével), bikejöring (kerékpáros kutyával) nők, bikejöring férfiak, canicross (kutyával futó) nők, canicross 14 év alatti lányok, canicross 14 év alatti fiúk, kutya nélkül futó 14 év alatti lányok, kutya nélkül futó 14 év alatti fiúk
Tervezett kategóriák hosszú távon:
bikejöring (kerékpáros kutyával) nők, bikejöring férfiak, canicross (kutyával futó) nők, canicross férfiak, kerékpáros nők (kutya nélkül), kerékpáros férfiak (kutya nélkül), futó nők (kutya nélkül), futó férfiak (kutya nélkül)

Versenyiroda: a strand melletti Tövis vendéglőben – megközelítés a 3-as útról, a Gödöllő és Aszód közötti Domonyvölgy bejárótól 1200 méterre. Kutyafogatok számára a parkolás az út bal oldalán lévő kis temetővel szemben, a jobb oldali füves (havas?) területen.

Rajtidőpontok: 11 órától, először hosszú, majd rövid távon, fogatok részére egyenként, a többieknek kategóriánkénti mezőnyrajt – sorrend meghatározása a helyszínen. A rajtok pontos idejét 10.45-kor közöljük a versenyirodában.
Rajt és cél: rajt a vendéglőn túl, a domb lábánál – cél a Tövis vendéglő kapujánál.
Pályaadatok: hosszú táv – erdei és mezei utakon, 21,13 km (kvázi félmaraton); rövid táv – erdei és mezei utakon, 9,18 km. Az útvonal jelölése színes szalagokkal történik: kék – tovább egyenesen, piros – kanyarodás a szalag irányába, sárga – nagyobb figyelmet igénylő útszakasz.

Nevezés: a helyszínen 9.00–10.30 között. A rendezők szívesen veszik az előzetes bejelentkezést. A nevezési díj magában foglalja a verseny utáni vendéglátást a Tövis vendéglőben, összegének meghatározására később kerül sor.
Rendező: Hárs Dénes és barátai, társrendező a Magyar Canicross Sportegyesület, támogató az Északi Szánhúzókutyások Sportklubja és a Tövis vendéglő.

A verseny nyílt, bárki részt vehet rajta, ha a sportszerűség szabályainak betartását vállalja. A verseny egész időtartama alatt a versenyző kutyák és gazdáik legalább póráz-kapcsolatban kell, hogy legyenek (hám és deréköv rugalmas pórázzal való összekötése előnyösebb).
A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A versenyzők nem megfelelő felkészültsége vagy a felszerelések hiányossága miatt bekövetkezett károkért a rendezők nem vállalnak felelősséget. A verseny területén és a start-cél közelében kutya csak megkötve tartható. Kérjük, hogy a rendezett eboltási könyveket mindenki hozza magával. Jó versenyzést és kellemes időtöltést kívánunk!

További információ: Hárs Dénes 06 (20) 331-2928, harsdenes@invitel.hu vagy a www.canicross.hu honlapon.
Dátum Szo, December 31, 2011
Idõ 11:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Hét, December 5, 2011 04:26 GMT
Megjegyzések Nincs