Bejelentkezés 

Nike Futóklub edzések télen 4: Fuss Szilveszter!

Leírás Nike Futóklub edzések télen 4: Fuss Szilveszter!

Idén télen minden szombaton szervezünk valamilyen közös futóeseményt a fővárosi Nike Futóklubban. A karácsony miatt december 24-én inkább az ünnepekre koncentrálunk mi is, de szilveszter napján egy évzáró közös futást tervezünk a Margitszigeten.

Találkozó délelőtt 9:45-től a Margitszigeti Atlétikai Centrum mellett a futóklubban, utána 10-től egy közös melegítés Vajda Zsuzsival, majd ki-ki begyújthatja a rakétáit és petárdáit: irány a szigetkör.

A futást követően igazi ünneplés veszi kezdetét pezsgővel és pogácsával, valamint fogadalmak tételével. Tavaly többen is borítékolták, mit vállalnak 2011-re: néhányan jobb időt; mások kevesebb kilót, megint mások hosszabb távot tűztek ki maguk elé. Szilveszter napján kibontjuk ezeket a borítékokat, és megnézzük, kinek hogyan sikerült teljesítenie a céljait. Egyúttal 2012-re is lehet fogadalmakat tenni, készüljetek ti is.

A Nike cipőteszt ezúttal sem maradhat el, Markocsán Sanyosz futóedzőnk pedig újabb vicces meglepetéssel készül - hogy ez mi lesz, csak ott derül ki. A tombolán pedig - ahol Nike nyereményeket lehet hazavinni - talán épp rátok mosolyog a szerencsemalac.

Várunk tehát az év utolsó napján, fussatok velünk a Margitszigeten.
Dátum Szo, December 31, 2011
Idõ 10:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, December 23, 2011 04:11 GMT
Megjegyzések Nincs