Bejelentkezés 

Fighters Run

Leírás A Fighters’ Run egy olyan újfajta kaland sport, ami még nem volt Közép Európában! A verseny célja, hogy tesztelje a rugalmasságot, erőt, kitartást, a gyors döntéshozatalt váratlan és erőt próbáló helyzetekben. Szükség lesz a józanész mellett, minden csepp erőre, találékonyságra és állati ösztönre, hogy teljesíteni lehessen ezt az extrém akadálypályát!

A Fighters’ Run arra törekszik, hogy az unalmas, ismétlődő gyakorlatokat félretéve változatos kihívásokat nyújtson, amihez elengedhetetlen a csapatmunka, a bajtársiasság és természetesen a jó kedv! Ez egy szórakoztató esemény, ami összehozza az embereket. Némi futás megspékelve sárral, tűzzel, vízzel, falmászással, sörrel és sok nevetéssel.

A mi versenyeink feszegetik a mindennapi életérzés határait, ezáltal kibillentik a versenyzőket a megszokott komfort zónájukból. A Fighters’ Run verseny az átlagos hétköznapokból való kizökkentésre épül. Sokféle versenyben vehettek részt, ami kalandos, mindenki számára elérhető és teljesíthető. De ne tévesszen meg senkit a „teljesíthető” szó, mert ez az esemény kihívást jelent mindenkinek egyaránt.

A Fighters’ Run-ban több szinten,

Fighters’ Run ALAP-ban és Fighters’ Run SUPER-ban

is kipróbálhatjátok magatokat egyénileg és csapatban egyaránt. A Fighters’ Run-on férfiak és nők együtt vágnak neki futva a 7 vagy 14 km-es távnak és küzdik le a 14 vagy 28 akadályt. A csapat minimum létszáma 4 fő, de több főből is állhat. Ami a lényeg, hogy a csapat tagjainak egyszerre kell beérkeznie a célba.

Bármelyik szinten is próbálod ki magad, a verseny próbára teszi a döntésképességedet, az állóképességedet, az erődet, és a humorodat.
www.fightersrun.com
Dátum Vas, Április 29, 2012
Idõ 09:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Február 1, 2012 06:41 GMT
Megjegyzések Nincs