Bejelentkezés 

I.Waldlaufer futás és gyaloglás Nyíregyháza

Leírás Készüljön Ön is az első Waldlaufer futás és gyaloglásra, amely a május második hétvégéjén, szombaton lesz! Nem versenyt hirdetünk, csupán egy kellemes erdei sétára és futásra hívjuk Önt és kedves családját!

I. Waldlaufer futás és gyaloglás

Időpont: 2012. május 12., szombat délelőtt 10,00

- Célunk, hogy Waldlaufer cipőmárkában az erdőjárás tovább népszerűsítsük, hiszen bennünket is örömmel tölt el, hogy egyre többen sétálnak, gyalogolnak és futnak az erdőben- kezdte a Fitt vagyok magazin tájékoztatását Hargitai János, a Top Modell Cipőüzlet tulajdonosa, a Waldlaufer cipő kizárólagos forgalmazója.
- Ezeket az igen kényelmes utcai és sportos Waldlaufer cipőket a Vasvári Pál utcán található üzletünkben lehet megvásárolni. Szeretnénk mi is, a Top Modell Cipőüzlet nevében az egészséges életmódot propagálni. Mivel 2012. május 12-én szombaton nem futó és gyalogló "versenyt" hirdetünk, ezért nem az a hitvallásunk, hogy versenyezzenek az emberek, hanem minél többen vegyenek részt a kellemes wellness napunkon.

- A verseny teljes körű kommunikációját Pokrovenszki Gergely médiastratégára bíztam, aki maga is teljesítette már a maratoni távot. Ami a májusi eseményt illeti: minden befutót egy tombolával és egy kis aprósággal lepünk meg, de keressük azt a munkahelyet és iskolát is, amelyik a legtöbb munkatársát, diákját mozgatja meg ezen a napon. Úgy gondolom már önmagában az is egy nagy nyeremény, hogy a városlakók, barátok, ismerősök, munkatársak, diákok együtt mozogjanak a Nyírerdő Zrt. által biztosított friss levegőn- összegzett a Top Modell Cipő Üzlet vezetője.

A táv: 2km

A rendezvény fővédnöke: Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza, Megyei Jogú Város Polgármestere

Helebrand Máté, Nyíregyháza város olimpikon gyaloglója

Gyülekező: 9:00

Rajt időpontja: 10:00

Topmodell Cipő Üzlet,
Cím:
Top Modell Cipőbolt
4400 Nyíregyháza Vasvári Pál u. 4.
Tel.: 42/437-023
Web: www.topcipo.hu
Dátum Szo, Május 12, 2012
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Ke, Április 3, 2012 12:38 GMT
Megjegyzések Nincs