Bejelentkezés 

Retikülös futás Lilla-nap Szegeden

Leírás Retikülös futás


Retikülös futás a Lilla-napon
Szegeden nyári bolondozásra, játékos futóversenyre várják a hölgyeket a szegedi Klauzál térre.


Nagy sikerű Lilla magazin kínál látványos, hangulatos és nagyon hasznos programot olvasóinnak. Reggel kilenctől retikülös futóversenyen indulhatnak a vállalkozó kedvűek, míg nevezni csak retiküllel lehet, addig a magas sarok nem követelmény, „csak" ajánlott, hiszen különdíjjal jutalmazzuk a legmagasabb sarkú cipő és a legnehezebb retikül tulajdonosát.

Lilla-napon emellett fergeteges aerobikórát tart Kovács Éva és Szili Ágnes, a Napfényfürdő Aquapolis fitneszoktatói, valamint divatbemutatóval, hastáncbemutatóval és táncbemutatóval is várják a hölgyeket. És még mi mindennel! Futás és némi jóleső mozgás után pedig jöhet a vásárlás: Lilla magazin legutóbbi számában 24 kupont találtak olvasóink, amelyeket akciónk keretében be is válthatnak Szeged, Hódmezővásárhely, Szentes és Makó jelzett üzleteiben.

És, hogy mi lesz a program?

9.00: retikülös futóverseny értékes nyereményekért – nevezés kizárólag retiküllel, táv: Klauzál tér–Dugonics tér, regisztráció: 8.30-tól, az első 200 regisztráló lillás pólót kap, 8.50-től közös bemelegítés; a legnehezebb táska és a legmagasabb sarkú cipő tulajdonosát külön díjazzák, de a magas sarkú cipő nem feltétel.

9.30–9.50: aerobikóra Kovács Évával és Szili Ágnessel, a Napfényfürdő Aquapolis fitneszoktatóival

10.00–10.30: divatbemutató az Ezerarc Modell Bt. közreműködésével, a bemutatón részt vesz Weisz Fanni, a SZEFO Zrt. Chance márkájának arca

10.30–10.50: hastáncbemutató – közreműködik az Amaani-csoport,

11.00–11.30: a Creative Dance Club táncbemutatója,

9.00–12.00 (folyamatosan): gyerekfoglalkoztató sarok Brekivel, életmód-tanácsadás, grafológia, személyiségelemzés, sminktanácsadás, valamint asztrológia – és az elmaradhatatlan shopping.
Dátum Szo, Június 23, 2012
Idõ 09:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Szo, Június 23, 2012 03:30 GMT
Megjegyzések Nincs