Bejelentkezés 

Futafok kerületi futóverseny Budapest

Leírás 2012. október 6-án Futafok kerületi futóversenyt, a Campona főbejárat előtti parkoló és a Nagytétényi út által határolt területen.

Részvételi feltételek:

A www.futafok.hu internetes oldalon előzetesen leadott nevezés, valamint a nevezési díj befizetése. A kerületi intézményekbe járók nevezését az óvoda /iskola intézi.



Nevezés:

A Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Önkormányzat intézményei (iskolák, óvodák) a nevezést a www.futafok.hu oldalon a rendezőségtől kapott felhasználói azonosító és jelszóval történő belépés után tölthetik fel a rendszerbe.

Minden egyéb, egyéni, illetve nevezőre a „külsős nevezési feltételek” pontban foglaltak vonatkoznak.



Külsős nevezési feltételek:

Minden olyan nevező, akit nem a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Önkormányzat intézménye nevez, az alábbiak szerint nevezhet a versenyre: a www.futafok.hu oldalon regisztrál, feltölti a kért adatokat, benevezi a versenyzőket, és befizeti az Intézmények Gazdasági Irodájába (a továbbiakban: IGI) a „külsős” nevezési díjat.

A külsős nevezők a feltöltött adatok alapján a – váltófutam kivételével, lásd ott - korcsoportjuknak megfelelő futamba kerülnek, együtt futnak a kerületi intézményekhez tartozó gyerekekkel. Az értékelésben külön értékeljük a kerületi intézményenként regisztrált tanulókat és a külsős nevezőket. Amelyik futamban van külsős célba érkező, két díjkiosztót tartunk.


Egyéni futamok:

Az egyéni futamok résztvevőinek a rendezők jelzésére a kijelölt várakozó zónában kell elfoglalni a helyüket, majd a rendezők jelzésére a rajtvonalhoz kell állniuk.


Futó kísérő:

Az ovodás és az 1. futam (2005-2009-ban születettek) korosztályának két futamot hirdetünk meg. A „KÍSÉRŐS” futamban minden gyermek CSAK KÍSÉRŐVEL indulhat. A célvonalon az arra kialakított sávban haladva csak a gyerek léphet át (a zavartalan befutó-regisztráció miatt), a rajtzónába érve a kísérők a rajtkaput megkerülve várhatják a gyermekeket.

A kísérős futamban a kísérőnek is be kell neveznie, a nevezési díjat be kell fizetnie, csak rajtszámmal rendelkező futó tartózkodhat a futóknak kialakított útvonalon.

A BÁTOR futamban a gyereknek EGYEDÜL KELL teljesíteni a távot, nincs lehetőség kísérőnek a gyerekkel vagy a gyerek mellett futni. Kísérő CSAK a KÍSÉRŐS futamban futhat a gyerekkel. Az összes többi futamban azt a versenyzőt, amelyik nem egyedül teljesíti a távot, kizárjuk.

CAMPONA váltó:

A kerületi általános iskolák közötti váltóverseny távja 2000 m, melyet a váltó 4 tagja 4*500 m-es bontásban teljesít. Felnőtt futamban a férfi és női csapatokat külön értékeljük, a vegyes csapatokat a férfi csapatokkal együtt.
Dátum Szo, Október 6, 2012
Idõ 09:20 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Szo, Október 6, 2012 15:01 GMT
Megjegyzések Nincs