Bejelentkezés 

GYIÖK Jótékonysági Mikulásfutás Orosháza

Leírás

Az Orosházi Gyermek – és Ifjúsági Önkormányzat immáron X. alkalommal szervezi meg a hagyományosnak számító „GYIÖK Jótékonysági Mikulásfutás” elnevezésű rendezvényét, amely az idén is a helyi rászoruló és beteg gyerekek megsegítését szolgálja.
A rendezvény célja, hogy egy közös városi futással juttassanak el 4 különböző helyszínre (Kórház – Gyerekosztály, Kistérségi Gyermekjóléti Központ, Családok Átmeneti Otthona, Csemete Nevelde), ahol közel 200 gyermek számára egy-egy Mikulás-csomagot osztanak ki, ezzel kedveskedve nekik a közelgő karácsonyi ünnepekre.

Nevezési díj: 1 db mikulás csomag

Gyülekező és megnyitó: november 30. 16:45-kor a Művelődési ház előtt (5900, Orosháza Kossuth u. 3.)

Indulás: 17:00

Akik futni nem szeretnének, de szívesen segítenének, azokat arra kérik, a szervezők, hogy juttassák el csomagjaikat a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.-nek (Orosháza, Kossuth u. 3.) vagy az Orosházi Diáktanyaának (Orosháza, Ond u. 18. hétfőtől-péntekig 13:00-18:00) illetve a rendezvény napján 16:30-ig a helyszínre.

Fontos tudnivaló még, hogy a futás rendőri felvezetéssel történik a belvárosban és a célnál teával, szaloncukorral és egy meglepetéssel várják vissza a résztvevőket!
Dátum Pé, November 30, 2012
Idõ 17:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, November 30, 2012 03:41 GMT
Megjegyzések Nincs