Bejelentkezés 

Mikulás-futás Marosvásárhelyen

Leírás Mikulás-futás Marosvásárhelyen

December 2-án Mikulás-futással egybekötött jótékonysági adománygyűjtést szerveznek a hátrányos helyzetűeknek munkalehetőséget és gondozást biztosító HIFA Park létrehozásáért Marosvásárhelyen. Az RMDSZ Maros megyei szervezete által indítványozott akció válasz a HIFA-Románia Segítség Mindenkinek Egyesület korábbi felhívására.

Frunda György szenátorjelölt, valamint Lokodi Edit Emőke képviselőjelölt jóvoltából minden részvevő, aki regisztrál, Mikulás-sapkát kap.

A HIFA Románia arra kér mindenkit, hogy ezekben a sapkákban tegyék meg a kijelölt távot, a jótékonysági cél megvalósításában létrejött összefogás jeléül.
Az akció nem gyorsasági futóverseny, tehát aki segíteni szeretne, szélsebesen szaladva, kocogva, de akár kényelmesen sétálva is körbejárhatja majd a Főteret. Nem hirdetnek győztest, mivel a rendezvény célja az, hogy lehetőséget biztosítson mindenkinek nyilvánosan demonstrálni: fontosnak tartja, hogy szolidaritást vállaljon fogyatékkal élő embertársaival, és pénzadományával hozzá kíván járulni céljaik megvalósításához.

A felajánlások javasolt értéke legalább 10 lej legyen, de ennél jelentősebb támogatásokat is elfogadnak a HIFA Park megépítéséhez.

A Mikulás-futáson a részvétel regisztrációhoz kötött. A résztvevők Marosvásárhelyen a Színház téren felállított standnál jelentkezhetnek, itt vehetik át a Mikulás-sapkát is.

A rajt december 2-án, vasárnap délután 1 órakor lesz. Regisztráció a helyszínen 12.30-tól.
Dátum Vas, December 2, 2012
Idõ 13:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, November 30, 2012 03:16 GMT
Megjegyzések Nincs