Bejelentkezés 

Monoton Maraton

Leírás Monoton Maraton
Szépjuhászné - Hárs-hegyi körút - Kis-Hárs-hegy - Nagy-Hárs-hegy - Szépjuhászné útvonalat kell (minimum) 14-szer egymás után teljesíteni.

Rajt:Cél: Szépjuhászné, Étterem

Szépjuhászné - Hárs-hegyi körút - Kis-Hárs-hegy - Nagy-Hárs-hegy - Szépjuhászné útvonalat kell (minimum) 7-szer egymás után teljesíteni.

Rajt:Cél: Szépjuhászné, Étterem

Monoton Minimaraton

Szépjuhászné - Hárs-hegyi körút - Kis-Hárs-hegy - Nagy-Hárs-hegy - Szépjuhászné útvonalat kell (minimum) 1-szer teljesíteni.

Maraton/Félmaraton: Szintidő nincs, (Minimaraton: Szintidő 3 óra), de a cél 17 órakor zár!
Saját poharad a forró teához hozd magaddal!
Melegétel (nagy mélytányér gulyásleves) október 27-ig rendelhető -a gethe.laszlo@gmail.com email-címen- 800 Ft/adag áron, és a túra közben fogyasztható.
A rajt megközelíthető a Széll Kálmán (Moszkva) térrõl, illetve Budakeszirõl a 22/A-es busszal, Hûvösvölgybõl és Széchenyi-hegyrõl a Gyermekvasúttal. Javasoljuk, hogy aki teheti, a közösségi közlekedés eszközeit vegye igénybe a rajt megközelítésekor, mivel a parkolóhely kevés!
A nevezési díjból kedvezmény TTT tagoknak, valamint azoknak, akik a túra napján több résztávra (vagy ugyanarra a résztávra többször) beneveznek, a 2. nevezéstől kezdve 100 Ft. A kedvezmények nem vonhatóak össze!
A nevezés hallássérültek és látássérültek valamint kísérőik számára ingyenes.

Térkép: a Budai-hegység turistatérképe (Cartographia 6.).
A Budapest Kupa, valamint a „Monoton túrák Magyarországon” túrasorozatok része. (A túra összes távja beszámít a Budapest Kupába!)
Helyszín Budapest
Dátum Pé, November 1, 2013
Idõ 08:00 CET
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Csü, Október 31, 2013 14:11 GMT
Megjegyzések Nincs