Bejelentkezés 

Energy Fáklyás Futam

Leírás ENERGY FÁKLYÁS FUTAM
Az ENERGY FÁKLYÁS FUTAM egy fantasztikus hangulatú rendezvényt ígér, hiszen a Balatonman Füred betétprogramjaként megrendezett versenyen együtt futhatsz a hazai triatlon mezőny legjobbjaival. Ráadásul mindezt este, egy fáklyákkal kivilágított pályán! Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy modernkori, eposzi hősköltemény szereplőjévé válhatsz, ha rajthoz állsz!
Helyszín és időpont:

2014. Június 14. szombat, Balatonfüred
Rajt 19.00

Versenyközpont:
Balatonfüred legszebb pontján a Vitorlás téren.

Pálya:
Látványos, egyedi hangulatú, fáklyákkal kivilágított pályán, mindemellett kényelmes és biztonságos körülmények között teljesítheted a távot. A pálya kialakításánál az alábbi szempontokat vettük figyelembe:
Együtt futhass a triatlon mezőny futóival. Így új energiát adhattok egymásnak és még az is lehet, hogy a későbbiekre te is kedvet kapsz a triatlonhoz. Vigyázz mert ragályos :-)
A Veled érkező és Téged biztató szurkolóknak, családtagoknak ne kelljen autóba ülve követni, keresgélni, hanem a versenyközpontnál többször is találkozhassatok. Amíg Te futsz, addig őket mi szórakoztatjuk!
Gépjármű forgalomtól elzárt biztonságos pályán tehesd meg a távot!

Távok:
Maraton, Félmaraton, 7 km, 10,5 km

Díjazás:
Minden szintidőn belül befutó versenyző érmet, a maratont vagy félmaratont futók egyedi Saucony pólót kapnak.

Szórakoztató programok:
Gyermekeknek bohócműsor.

Kérünk, vedd figyelembe:
Amikor a futóverseny elkezdődik ne lepődj meg rajta, hogy a futópályán már lesznek más futók is, mivel ugyanezt a távot teszik meg aznap ugyanezen a pályán a BALATONMAN Iron távot teljesítő versenyzői is. Kérünk figyelj rájuk, és biztasd őket mert már túl vannak egy 3,8 km hosszú úszáson és egy 180 kilométeres „bemelegítő” biciklizésen is! :)

Nevezés:
2014. június 3.-ig online tudsz nevezni.
2014. június 10.keddtől június 12. csütörtökig a 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban nevezhetsz személyesen. Nyitva: 10-től 18 óráig. Tel : 06 1 239 05 31
Helyszíni nevezés: a verseny előtt, jún.13. pénteken reggel 12:00-től 20:00-ig, június.14.szombaton 10:00-től 18:30-ig Balatonfüreden a versenyközpontban, ami a Vitorlás téren kerül kiépítésre.

Rajtszám felvétel:
A rajtszámod, chiped és műsorfüzet átvételére már a verseny előtti héten is van lehetőséged Budapesten. Június 11 szerdán és június 12.csütörtökön a 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban személyesen. Nyitva: 10-től 18 óráig. Tel : 06 1 239 05 31
A verseny előtt, pénteken reggel 12:00-től 20:00-ig, szombaton 10:00-től 18:30-ig Balatonfüreden a versenyközpontban a Vitorlás téren.
Ha nincs saját chiped, akkor 1000 forint letétért cserébe a rajtszám felvételnél kapsz. A verseny után a chipért cserébe a letétet természetesen visszakapod.

Zónák, parkolás, közlekedés:
A szurkolóizóna a Tagore sétányon kerül kiépítésre. A helyszínen Kremmer Zoltán műsorvezető kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat. A futókör zárt ezért is kérünk sem gyalog sem egyéb eszközzel ne hajts be, mert szurkolók részére a futók kísérése semmilyen módon nem engedélyezett!
A versenyközpontban lesz még megtalálható: célterület, expó terület, információs pult, büfé, mellékhelyiségek.
A versenyközponthoz közel kizárólag fizetős parkolók találhatóak.

Parkolás : A balatonfüredi Vitorlás téren kerül kiépítésre a versenyközpont, a rajtzóna, a célterület. Itt találhatók majd az öltöző sátrak és mobil WC-k is. A versenyközponttól 200 méterre található parkolót a Zákonyi Ferenc utcában szállodákkal szemben júniusban már csak díj fizetése ellenében használhatják az autósok ! A parkoló nem őrzött, az ott hagyott kocsikért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

A közeli Füred áruházzal szemben a Huray utcában a volt piac területén mintegy 300 autó ingyenes parkolására alkalmas terület van , mely ingyenes de az utca továbbra is fizetős !!! Innen a versenyközpont kb 5 percre van gyalog.

Bogrács party:
A versenyközpontban 14.00-től 22.00-ig. A versenyzők rajtszámra, a kísérők pedig az előre megváltott jegyükre kapják meg az ételüket. Az étkezéseken a fentieken túli, helyszíni vásárlásra csak korlátozott mennyiségben tudunk ételt biztosítani. Egyéb ellátásra a büfé üzemel, illetve mindenkit várnak a közeli vendéglátóhelyek.

Nyeremény sorsolás:
Az utolsó triatlon IRON táv befutó éjfél magasságában húzza ki azt a szerencsés nyertest aki megnyeri a Neckermann által felajánlott két személyre szóló repülőjegyet, vagy a tombolák valamelyikét.
A sorsoláson mindhárom triatlon táv egyéni szintidőn belüli befutói, illetve a MARATONMAN futóverseny egyéni maratoni vagy félmaratoni távú szintidőn belüli befutói vesznek részt.
Kérlek okvetlen legyél ott a nyereményhúzáskor, mert csak személyes részvétel esetén kaphatod meg a nyereményt! Ha nincs jelen a nyertes, újra húzunk!

Hasznos kedvezmények:
Akár több tízezer forintot is megspórolhatsz a rajtcsomagban kapott Balatonman műsorfüzet segítségével, érdemes eltedd mert több kedvezmény egész nyáron is beváltható!

Masszázs:
A masszázs sátrakat már pénteken illetve a rajt előtt is érdemes felkeresni, mert sport masszőreink akciós áron kinesio tapeing tapaszok felrakását is vállalják. A kinesio tapasz növeli a teljesítményt, segít a regenerálódásban és kisebb sérülések gyógyítására is használható.
A tapaszolásra bejelentkezhetsz előre telefonon is. Irén: 06 30 203 5010;
A versenyt követően a félmaraton, maraton egyéni célba érkezők – érkezési sorrendben – a célterületen felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, max. 10 perces frissítő masszázst.

Fotó:
Minden befutóról fotó készül, amit a versenyt követően e-mail-en megkapsz tőlünk emlékül. Épp ezért, ha marad erőd, figyelj rá, hogy a befutásnál középen fuss, arccal előre, lehetőleg mosolyogva :-)
A versenyen készült egyéb fotók megtekinthetők és kedvezményesen megvásárolhatók a futofoto.hu oldalon.

Futó etikett:
Kérünk a futópályán a jobb oldalon fuss és mindig balról előzz. Ha párosan futtok és hallod, hogy előznének akkor a gyorsabb futót engedd el magad mellett! Kérünk, hogy reális rajtzónát válassz! Ha lassabb vagy ne tartsd fel azokat a futókat akik jobb időt szeretnének teljesíteni. Nincs jelentősége mikor mész át a rajtvonalon mert nettó időt mérünk! Kérünk, hogy ügyelj a tisztaságra mind a versenyközpontban mind a futó pályán és a frissítő állomások után az energiaszeletek és zselék csomagolását a szemetesekbe dobd, ne a földre. Köszönjük, hogy ezzel is segíted munkánkat! A Maratonman versenysorozaton minden olyan kiegészítőt megtalálsz majd a frissítő állomáson ami szükséges, hogy a következő állomásig elérj. Zselé, energiaszelet, magnézium, müzli szelet minden ott lesz. Mindenből adunk fel, kérünk ne spájzolj mert nem lesz rá szükség! Kérjük dohányos futótársainkat, hogy a versenyközpontban csak a kijelölt helyen dohányozzanak! Ne engedd, hogy rajtszám nélkül fussanak melletted, mert a pályáról a rajtszám nélküli versenyzőket szigorúan eltávolítjuk. Nem érezzük igazságosnak, hogy azt aki tisztességesen kifizette a nevezési díjat, olyan tartsa fel aki „betlizik”.
Helyszín Balatonfüred
Dátum Szo, Június 14, 2014
Idõ 19:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, Június 11, 2014 16:24 GMT
Megjegyzések Nincs