Bejelentkezés 

Night Run Budapest

Leírás A NIGHT RUN BUDAPEST a nyár egyik legizgalmasabb futóeseményének ígérkezik! Langyos nyáresti szellő, Európa egyik legszebb városának fényei, a Duna illata, az egyforma rajtpólóban indulók sokasága, a DJ által diktált tempo lüktetése, a rajt eufóriája, futás a rakparton, majd keresztül a váron, végül a célbaérés öröme. Ugye, hogy Te sem hagyod ki!

Helyszín és időpont:

2014. Július 5. szombat, Budapest
Rajt: 21:00

Versenyközpont:
Budapest, Batthyányi Lajos tér

Pálya:

•A rajtot követően az alsó rakpartot elhagyva egy egyedi útvonalon futunk fel a Budai Várba, majd a hegy másik oldalán jövünk vissza a rakpartra. A fordító után végigfutunk az éjszakai Budapesten és egészen az Árpád hídon túl fordulunk újra. A cél a Batthyányi téren lesz.
•A Veled érkező és Téged biztató szurkolóknak, családtagoknak nem kell autóba ülve követni, keresgélni, hiszen a versenyközpontnál többször is találkozhatnak veled.
•Bármely távon állsz rajthoz, a Budai Várat mindenképp érinti az útvonal és a gépjármű forgalomtól teljesen elzárt biztonságos pályán futhatsz.
Távok:
Félmaraton, 6,5 km, 12 km.

Díjazás:
Minden szintidőn belül befutó versenyző érmet, a félmaratont teljesítők egyedi Saucony technikai futó pólót kapnak.

Programok:

•Közös bemelegítés
•Dj-k a keverőpultnál
Nevezés:

•2014. június 27-ig online tudsz nevezni.
•2014. július 1 hétfőtől július 4. péntekig 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban nevezhetsz személyesen. Nyitva: 10-től 18 óráig. Tel : 06 1 239 05 31
•Helyszíni nevezés: a verseny előtt, július 5.-én szombaton reggel 12:00-től 20:30-ig a versenyközpontban a Batthyányi téren.
Rajtszám felvétel:

Ne kelljen sietned és a verseny előtti perceket inkább bemelegítésre, ráhangolódásra fordítsd!

A rajtszámod, chiped és átvételére már a verseny előtti héten is van lehetőséged Budapesten június 30. hétfőtől július 4 péntekig a 1138 Bp. Népfürdő utca 5/c alatti Maratonman Depoban . Nyitva: 10-től 18 óráig. Tel : 06 1 239 05 31

A verseny előtt szombaton 12:00-től 20:30-ig Batthyányi téri a versenyközpontban.
Ha nincs saját chiped, akkor 1000 forint letétért cserébe a rajtszám felvételnél kapsz. A verseny után a chipért cserébe a letétet természetesen visszakapod.

A Rajtzónába kizárólag rajtszámmal és karszalaggal rendelkező futókat engedünk be !

Zónák, parkolás, közlekedés:

A szurkolói zóna a versenyközpontban és a Budai rakpart felett kerül kiépítésre. A helyszínen Toldi Tamás műsorvezető kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat.

A versenyközpontban lesz még megtalálható: célterület, expó terület, információs pult, büfé, mellékhelyiségek, csomag megőrző. A csomagmegörzőben a csomagokban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
Parkolás: a Batthyány tér környékén csak korlátozott számban találhatók parkolók ezért javasoljuk, hogy tömegközlekedéssel közelítsd meg a helyszínt.

Nyeremény sorsolás:
Az utolsó félmaraton befutó 23.30 óra magasságában húzza ki azt a szerencsés nyertest aki megnyeri a kétszemélyes utazást, vagy a számos egyéb nyeremény valamelyikét.

A sorsoláson a MARATONMAN Night Run futóverseny félmaratoni, és a 12 kilométert futók távú szintidőn belüli befutói vesznek részt.
Kérlek okvetlen legyél ott a nyereményhúzáskor, mert csak személyes részvétel esetén kaphatod meg a nyereményt! Ha nincs jelen a nyertes, újra húzunk!

Hasznos kedvezmények:
Akár több tízezer forintot is megspórolhatsz a rajtcsomagban kapott kuponlap segítségével! A kuponlapot érdemes eltenned mert több kedvezmény egész nyáron is beváltható!

Fotó:
Minden befutóról fotó készül, amit a versenyt követően ingyenesen letölthetsz oldalunkról.

A versenyen készült egyéb fotók megtekinthetők és kedvezményesen megvásárolhatók a futofoto.hu oldalon.

Futó etikett:
Kérünk a futópályán a jobb oldalon fuss és mindig balról előzz. Ha párosan futtok és hallod, hogy előznének akkor a gyorsabb futót engedd el magad mellett! Kérünk, hogy reális rajtzónát válassz! Ha lassabb vagy ne tartsd fel azokat a futókat akik jobb időt szeretnének teljesíteni. Nincs jelentősége mikor mész át a rajtvonalon mert nettó időt mérünk! Kérünk, hogy ügyelj a tisztaságra mind a versenyközpontban mind a futó pályán és a frissítő állomások után az energiaszeletek és zselék csomagolását a szemetesekbe dobd, ne a földre. Köszönjük, hogy ezzel is segíted munkánkat! A Maratonman versenysorozaton minden olyan kiegészítőt megtalálsz majd a frissítő állomáson ami szükséges, hogya következő állomásig elérj. Zselé, energiaszelet, magnézium, müzli szelet minden ott lesz. Mindenből adunk fel, kérünk ne spájzolj mert nem lesz rá szükség! Kérjük dohányos futótársainkat, hogy a versenyközpontban csak a kijelölt helyen dohányozzanak! Ne engedd, hogy rajtszám nélkül fussanak melletted, mert a pályáról a rajtszám nélküli versenyzőket szigorúan eltávolítjuk. Nem érezzük igazságosnak, hogy azt aki tisztességesen kifizette a nevezési díjat, olyan tartsa fel aki „betlizik”.

Helyszín Budapest
Dátum Szo, Július 5, 2014
Idõ 21:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Kategória Futóverseny*
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Vas, Augusztus 24, 2014 14:33 GMT
Megjegyzések Nincs