Bejelentkezés 

Transz-Pilis Maraton és Félmaraton

Leírás Transz-Pilis Maraton

A piliscsabai Fényesliget Kávézótól átugrani Dömösre nem egy vállalhatatlan kihívás – alig 15 km légvonalban. Csakhogy nem a legrövidebb út a leggyorsabb. Számolni kell szinttel, a különböző ösvények eltérő járhatóságával, a népszerű helyeken a túrázók kerülgetésével. Csak rajtad múlik az útvonal választás. Szerintünk nem lehet megúszni oda-vissza anélkül, hogy beletennénk cipőinkbe egy újabb maratoni távot, de nem kizárt, hogy mégis. Ez a verseny részben már előző este eldől, az útvonal megtervezésekor. Egy biztos: nem árt a helyismeret. Egyetlen ellenőrzőpont lesz, Dömösön, mely egyben frissítőpont is, de odafelé útba ejthető a Pilis Félmaraton pilisszántói frissítőpontja is.

Helyszín, időpont

RAJT = CÉL = Fényesliget Kávézó, Piliscsaba

Rajt: 2014. október 4. 10 óra

Érkezés: legkésőbb 9,30-ig, hogy legyen idő a regisztrálásra

Fényesliget Kávézó és Hallgatói Klub, 2081 Piliscsaba, Batthány utca 1.

Nevezni a lenti űrlapon, kizárólag 2014. szeptember 1. és 2014. szeptember 21. között lehet! A nevezés a nevezési díj átutalását követően válik érvényessé, melynek határideje 2014. szeptember 26. 12 óra. Az ezután beérkezett nevezési díjakat nem tudjuk figyelembe venni és visszautaljuk. A Transz-Pilis Maratonra nincs nevezési létszám-korlát, mert tapasztalatunk szerint ez a táv egy jóval szűkebb kör hobbija.

A nevezési díj 2000 Ft.

A nevezési díjat a nevezést követően küldött válaszüzenetben megadott számlaszámra kell utalni - a megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel neveteket és a versenyt. "Mekk Elek, Transz-Pilis Maraton".

A tavaszi Pilis Maraton abszolút győztese meghívottként vehet részt, a nevezési díj rá nem vonatkozik

Pilis Félmaraton 22 km, 596 m+


A sokak által már ismert Piliscsaba-Pilisszántó-Piliscsév-Piliscsaba útvonalon ismét megrendezzük a Pilis Félmaratont. A Piliscsabai Természetjáró Egyesületnek köszönhetően új turistajelzésekkel gazdagodtak a Piliscsaba környéki erdők, így sikerült még tovább csökkenteni az aszfaltos részt.

Helyszín, időpont

Rajt: 2014. október 4. 10 óra

Érkezés: legkésőbb 9,30-ig, hogy legyen idő a regisztrálásra
Fényesliget Kávézó És Hallgatói Klub, 2081 Piliscsaba, Batthány utca 1

Nevezés

Nevezni a lenti űrlapon, kizárólag 2014. szeptember 1. és 2014. szeptember 21. között lehet! A nevezés a nevezési díj átutalását követően válik érvényessé, melynek határideje 2014. szeptember 26. 12 óra. Az ezután beérkezett nevezési díjakat nem tudjuk figyelembe venni és visszautaljuk. Szintén visszautaljuk a 100 fős létszámkorlát elérése után beérkező utalásokat.
A nevezési díj 1500 Ft
A nevezési díjat a nevezést követően küldött válaszüzenetben megadott számlaszámra kell utalni - a megjegyzés rovatban kérjük tüntessétek fel neveteket és versenyt. "Mekk Elek, Pilis félmaraton"
A tavaszi Pilis Félmaraton győztese és korelnöke meghívottként vehet részt, a nevezési díj rájuk nem vonatkozik.

web: piliscsabaifutrinkak.hu
Helyszín Piliscsaba
Dátum Szo, Október 4, 2014
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Sze, Szeptember 24, 2014 11:48 GMT
Megjegyzések Nincs