Bejelentkezés 

X. Arrabona Futófesztivál

Leírás X. Arrabona Futófesztivál, Őszi Sport- és Egészségnap
Helyszín

Győr, Ifjúság krt 1.
(Barátság Sportpark)
Kedvcsináló

A Barátság Sportparkban ismét megrendezik a nagy sikerű Őszi Sport- és Egészségnapot, amelyen egy egész napos családi sportprogramban vehetnek részt a mozgásra, a szabadidő aktív elöltésérére vágyók.

Délelőtt a X. Arrabona futófesztiválon tehetik próbára magukat az ovisok a szüleikkel, majd a hosszabb távra nevezők Adyvárosban kocoghatnak a kijelölt és biztosított útvonalon. A versenyt követően a sportpark területén a városban működő sportágak mutatkoznak be, melyek során az érdeklődők kipróbálhatják ügyességüket és erejüket.

Természetesen minden korosztály megtalálja a számára legkedvezőbb aktív szabadidő eltöltés formáját, amíg a legkisebbek a játszóházban foglalják el magukat, addig az idősebbek a „Szépkorúak tornáján” mozoghatnak.

Az egészséges életmód népszerűsítése céljából a szakemberek a különböző szűrővizsgálatok és a megelőzés fontosságára hívják fel a figyelmet.



X. Arrabona Futófesztivál, Őszi Sport- és Egészségnap programja

10:00 – Arrabona futófesztivál

ovisoknak 1000 m a park körül

Távok: 3 km – egykörös futás

6 km, 9 km, - előzetes regisztráció: www.leierauto.hu/regisztracio



10:30 – 16:00 óra között

Sportolási lehetőségek győri szakosztályokkal: ökölvívás, evezés, kajak-kenu, vívás, tollaslabda, súlyemelés, birkózás, kosárlabda, asztalitenisz, küzdősportok, lövészet, tájékozódási futás.

További sportolási lehetőségek: labdás sebességmérés, ABS-torony - Yakuza Figh Club, corss core, UKIDO, gyerek atlétika, ovifoci, jóga sziget, sakk verseny, egészségügyi mérés, 10 próba, ugrókötél.

Aerobic programok
Helyszín Győr
Dátum Szo, Október 4, 2014
Idõ 10:00 CEST
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Szo, Október 4, 2014 20:11 GMT
Megjegyzések Nincs