Bejelentkezés 

Téli napfordulós Pilis félmaraton

Leírás Közösségi futás.

Közösségi futás a Pilis félmaraton útvonalán, az év leghosszabb éjszakáján - mint mindig.

frissítés: mivel szerencsére sokan kedvet kaptatok hozzá, hogy fussatok pár órát egy hideg héfő éjszaka, úgy gondoltuk ezúttal jobban megosztjuk a részleteket, mint amikor csak 5 helyi téved el a Pilisben.
Az esemény közösségi futás, tehát sem regisztráció, sem nevezés nem szükséges (annyit kérünk, hogy csak akkor jelöljétek be, hogy jöttök, ha tényleg tervezitek).
Természetesen semmilyen jelölés, szalagozás, frissítés nem lesz, amire futás közben szükséged lehet magadnak kell hoznod (enni, inni, öltözködni). A futás 95%-ban erdei ösvényeken halad, azaz ha látni is akarsz fejlámpára szükséged lesz.
Két "vezetett" csoport lesz, a gyorsabbak Lajost követhetik majd, aki 2:15-2:30 közt fogja várhatóan teljesíteni a távot, a lassabbak Gáborral kullognak, Ő 2:30-2:50 közti időt tervez. Természetesen ennél lehet gyorsabban vagy lassabban is futni, de ebben az esetben saját magadnak kell tájékozódnod. A táv 22km, körülbelül 600 méter pozitív szinttel.
A futás végén fakultatív tea vagy egyéb frissítés elérhető a Fényesliget Kávézóban, ahol WC/mosdó is használható. Útvonal:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zyilwyhzwavbiuny
Helyszín Piliscsaba
Dátum Hét, December 21, 2015
Idõ 19:00-22:00 CET
Idõtartam 3 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár ( by Futas Administrator )
Frissítve Pé, December 18, 2015 09:00 GMT
Megjegyzések Nincs