Bejelentkezés 

Szent Patrik-napi futás

Leírás Sopronban először rendezzük meg a Szent Patrik-napi futást 2016. március 20-án. A résztvevők a Széchenyi térről indulnak, és a városban egy hangulatos útvonalon 5 km-es táv megtétele után ugyanoda érnek majd vissza.

Mindenkit szeretettel várunk!

Nevezés: ide kattintva
Nevezési díj: 1000 Ft

A rendezvény célja:
• A rendezvény célja az, hogy a Sopronban és Sopron környékén jelenlévő több száz (inkább már ezres nagyságrendű) aktív amatőr futó a városon belül is lehetőséget kapjon kedvenc hobbija gyakorlására.
• Mindemellett szeretnénk a futást népszerűsíteni a városban lakók számára, illetve bemutatni a felújított Várkerület szépségét a futóknak is.
• A támogatók és a nevezettek számától függően szeretnénk a bevételt a városon belül jótékony célra felajánlani.
• Szeretnénk egy családokat összehozó rendezvényt tartani, ahol nem feltétlen a sportteljesítmény, sokkal inkább a hangulat kerül a középpontba.

További lehetőség, hogy támogasd a rendezvény célját: póló vásárlási lehetőség ha előnevezel, és választod a “Póló a nevezéshez” opciót március 1-ig! – 2000 Ft (Kép hamarosan)

Rajt/Cél: Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium, Széchenyi tér felől

Információk:
Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy egy látható zöld ruhadarab lehetőleg legyen mindenkin, hogy a hagyományos Szent Patrik naphoz híven, egy nagy zöld tömeggel találkozhassanak az érdeklődők.

web: www.futars.hu
Helyszín Sopron
Dátum Vas, Március 20, 2016
Idõ 10:00-13:00 CET
Idõtartam 3 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Sze, Március 16, 2016 18:46 GMT
Megjegyzések Nincs