Bejelentkezés 

Nagyerdei Terep Maraton

Leírás tavalyi sikeres májusi és szeptemberi verseny után nem is volt kérdéses, hogy 2016-ban is lesz Nagyerdei Terep Maraton. A tavaszi fordulót április 24-én és az őszit szeptember 18-án rendezzük.

Rajt – Cél helyszínünk a megszokott Nagyerdei Stadion rendezvény tere. A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyek is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtsanak a futóknak és hozzátartozóiknak. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapokat a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

A Nagyerdei Terep Maraton valóban terep futóverseny és nem őrült körbe, körbe futkározás az erdőben. Az útvonal választás célja, hogy az emberek megismerjék az erdő olyan részeit is, melyek távolabb vannak Debrecentől, ritkán látogatottak és talán még sohasem jártak arra. A különböző távok versenyzői jól láthatóan végig jelzett, kiszalagozott és táblázott úton futhatnak. Az idén még több segítő lesz kint az erdőben, akik könnyebbé teszik a tájékozódást. Az útvonal részletes leírása, térképe megtalálható a honlapunkon. A trekje hamarosan letölthető a versenyről menüpontból.

Tehát április 24-én és szeptember 18-án igazi terepfutás lesz a debreceni Nagyerdőben. Az előző három versenyen megélt élmények, a tőletek kapott ötletek és a szervező társaimmal más versenyeken szerzett tapasztaltak alapján szeretnénk még versenyző centrikusabbá tenni a terep futóversenyt, mert továbbra is az eseményünk mottója: „Ahol a futó és a futás van a középpontban!”. Az újdonságokról, hírekről a www.facebook.com/NagyerdeiTerepMaraton oldalon tájékozódhattok.
Helyszín Debrecen
URL http://nagyerdeimaraton.hu
Dátum Vas, Április 24, 2016
Idõ 10:00-15:00 CEST
Idõtartam 5 óra
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár ( by Futas Administrator )
Frissítve Ke, Január 12, 2016 08:38 GMT
Megjegyzések Nincs