Bejelentkezés 

virtualfutok.hu - Tavaszköszöntő futam

Leírás Teljesítsd fél-, negyed-, nyolcadmaratoni futamunkat, vagy a 2,5 kilóméteres gyerek/kezdő/újrakezdő távot, és légy büszke tulajdonosa egy nagyon szép, egyedi FINISHER éremnek, és egy vidám, prémium minőségű technikai pólónak. Az egyetlen hazai futóverseny, ahol a TÁVOT FUTÓPADON IS LEFUTHATOD! A futam időpontja: 2017 március 3. és 5. között amikor ráérsz.

FONTOS! Nevezési díjad egy részével támogatsz egy általad kiválasztott alapítványt! Nevezhetsz, egyénileg, vagy kedvezményesen csapatban, sőt akár párban is!

Páros nevezés: meggyőződésünk, hogy kevés olyan tevékenység van, amivel párkapcsolatod, barátságod hatékonyabban színesítheted, mint amilyen a közös futás. Az együtt átélt élmény garantáltan még közelebb hoz majd egymáshoz benneteket. Emellett ha párban neveztek, most mindkettőtök nevezési díjából 1000 forintot elengedünk!

Csapatnevezés: mindegyik távon csapatverseny is lesz. A csapatoknak kedvezményes a nevezési díj, sőt, a céges csapatok anyacégei a virtualfutok.hu támogatójaként is megjelennek.

Támogatható alapítványok:
SUHANJ! ALAPÍTVÁNY
REX KUTYAOTTHON ALAPÍTVÁNY
GYŰJTÉS A MOZGÁSKORLÁTOZOTT VINCÉÉRT

NO LIMIT! Szintidő nincs, nálunk tényleg a részvétel a fontos. Győzd le ÖNMAGAD!

Állandó támogatónk a COFIDIS MAGYARORSZÁG jóvoltából az Karácsonyi Futamra az első húsz kerekesszékes versenyzőnk nevezése ingyenes!
Helyszín Hungary
Dátum Pé, Március 3, 2017
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futás.Net Futónaptár
Frissítve Ke, Március 7, 2017 21:00 GMT
Megjegyzések Nincs