Bejelentkezés 

Előzd meg a Fogaskerekűt!

Leírás Örömteli hírrel szolgálhatunk, ugyanis nem kell szeptemberig várnotok a kerület egyik legrégebbi hagyományokkal büszkélkedő sporteseményére!

A XVI. Előzd meg a Fogaskerekűt! 2019-ben tavaszias hangulatra vált. Reméljük, hogy ezt a napsütéses időjárás is igazolja majd. Rendezvényünk célja nem más, minthogy szakítsd át előbb a célvonalat, mint a Fogaskerekű! Első hallásra nem tűnik nehéznek, de valójában a 325 m-es szintemelkedésű, kb. 4,5 km-es hegymenet még a legedzettebbeket is próbára teszi.
Az egész család számára kitűnő sportdélelőttön mindenki megtalálhatja a számára kedvező sportolási módot, mivel futó, kerékpáros, váltó és túra versenyszámokban is kipróbálhatja magát. Cégek számára ajánljuk 2, illetve 4 fős váltónkat. Nemcsak csapatépítés szempontjából, hanem a fittségi határaik tesztelésére is kíváló lehetőség. A Budapest, Európa Sportfővárosa támogatásának fényében bízunk a rekordszámú résztvevői létszám elérésében.

Április 27-én várunk mindenkit szeretettel. Előzzük meg együtt újra a Fogaskerekűt!



XII. kerületben működő közoktatási intézményben tanuló diákok számára az egyéni versenyszámokban a nevezés díjtalan.

Kedvezményes jegyek igénybevételének feltételei:

Az első 100 előnevező a Budapest Európa Sportfővárosa alkalmából 50% kedvezménnyel
nevezhet!
Diák/nyugdíjas jegy, ill. kedvezményes váltójegy váltása esetén legkésőbb a rajtszám átvételekor kérjük a diákigazolványt/személyi igazolványt felmutatni. Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
Diákkedvezmény csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe.
Nyugdíjas kedvezményt az 1954. január 1-je előtt születettek vehetnek igénybe.
14 év alatti kedvezményt (váltóban) a 2006. január 1-je után születettek vehetnek igénybe
Kedvezményes váltójegyet az a csapat válthat, melyben minimum a váltótagok fele (2 fős esetén 1 fő, 4 fős esetén 2 fő) 14 év alatti, vagy 65 év feletti.
A Hegyvidék kártyával rendelkezők 50% kedvezményben részesülnek, melyet csak a kártyájuk felmutatásával vehetik igénybe.
Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
Spuri Aranykártya birtokosok számára egyéni versenyszámokban 20% kedvezmény jár teljes árú (felnőtt) jegy vásárlása esetén.

GYIK:
Kérdésed van a fizetési módokkal kapcsolatban? Szeretnéd tudni, hogyan juthatsz el legkönnyebben a rajthoz? Az Általános tudnivalókban mindent megtalálsz! Amennyiben olyan kérdésed merül fel, amelyre itt nem kaptál választ, kérjük lépj velünk kapcsolatba: info@hegyvideksport.hu / +36 70 442 2135
Helyszín Budapest
URL http://hegyvideksport.hu/
Dátum Szo, Április 27, 2019
Idõ 09:40-15:00 CEST
Idõtartam 5 óra 20 perc
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Pé, Március 29, 2019 09:38 GMT
Megjegyzések Nincs