Bejelentkezés 

A királyok nyomában terepfutó nap

Leírás

A királyok nyomában terepfutó nap

A királyok nyomában terepfutó nap - Abasár!

2022.05.14., szombat

Nézz a Sár-hegyre! A múlt idők nagy királyai a hegyről elismeréssel néznek majd le rád, miképpen Te leszel a hegy terepfutó KIRÁLYA!

Testünkben az erő, fejünkben az akarat lesz az, ami célba fog juttatni!

Az abasári Sár-hegy a Mátra délnyugati kapuja, ahol az áthaladás rendkívül izgalmas. Rengeteg rejtély, és történet fűződik a kőgörgetegekhez a régi mezőgazdasági parcellákhoz. Az alapkőzeten csodálatos és változatos élővilág lakozik. Egyedülálló látványt nyújt a védett árvalányhaj virágzása. A csúcsról letekintve igazán grandiózus látvány kerül a szemünk elé. Mindezt bejárni, látni, az élményeket hazavinni egy óriási élmény.

Tarts velünk, ha bátor és kitartó spártai vér csordogál az ereidben, és próbáld ki ezt az izgalmas, nem mindennapi kihívást! Fantasztikus látványvilágú útvonalat terveztünk, amelynek a teljesítéséhez az akaratnak a fejünkben kell lennie. Legyél a hegy KIRÁLYA!!!

A verseny célja: A sárhegyi terepfutás népszerűsítése, egészségmegőrzési mozgásorientáció szempontok biztosítása. Sportos családi szabadidős kikapcsolódás garantált elektroszmog-mentes területen.

Kérünk, hogy tüzetesen olvasd el a versenykiírást, ahol sok hasznos információt kaphatsz a verseny részleteiről és az online nevezés lehetőségéről!

 

Helyszín Abasár
URL https://www.matrasiszerviz.hu
Dátum Szo, Május 14, 2022
Prioritás 5-Közepes
Hozzáférés Nyilvános
Létrehozta Futas Administrator
Frissítve Hét, Május 2, 2022 15:37 GMT
Megjegyzések Nincs