Itt lehet tesztelni, hogy néz ki a hozzászólásod!
Ki is próbálom egy állomány csatolásával!
Teszt hozzászólások
Teszt hozzászólások
- Attachments
-
- Logo
- futasnet.gif (6.37 KiB) Viewed 30550 times
Re: Teszt hozzászólások
Jó ötlet ez az OFF topic..
Mintha egy órával eltérő időpont lenne nálatok, vagy én választottam rossz időzónát?
(Legalábbis olyan éhes vagyok, szerintem már dél van!)
(Legalábbis olyan éhes vagyok, szerintem már dél van!)
óra teszt.
Most már úgy tűnik, hogy jó. Köszi az észrevételt!
Nem volt beállítva a szerveren a nyári időszámítás figyelembe vétele!
Egyébként pedig, minden felhasználó beállíthatja a saját Felhasználói vezérlőpultjában.
kh, szóval nem tudtam erről a beállításról és aki eddig regisztrált, annak nincs beállítva jól a nyári időszámítás, tehát be kell állítani
(vagy nekem egyesével átállítgatni).
lbtibsz, megpróbáltam Neked beállítani a nyári időzónát, remélem sikerrel..
Most már úgy tűnik, hogy jó. Köszi az észrevételt!
Nem volt beállítva a szerveren a nyári időszámítás figyelembe vétele!
Egyébként pedig, minden felhasználó beállíthatja a saját Felhasználói vezérlőpultjában.
kh, szóval nem tudtam erről a beállításról és aki eddig regisztrált, annak nincs beállítva jól a nyári időszámítás, tehát be kell állítani
(vagy nekem egyesével átállítgatni).
lbtibsz, megpróbáltam Neked beállítani a nyári időzónát, remélem sikerrel..
-
Kedves futok és mindenféle sportoló Fórumolvasó!
Ha kéthetente legalább egyszer űzöl egy konkrét sportot, és kíváncsi vagy, mennyire jellemző rád a flow-élmény közben, kattints az alábbi linkre, és töltsd ki az ott található kérdőívet! 10-15 percet igényel, és a kitöltés után nem sokkal visszajelzést kapsz az eredményeidről. A kérdőív kitöltésével egyúttal egy kutatásban veszel részt (természetesen teljesen anonim módon), és mivel e kutatást az ELTÉ-n a pszichológia szak keretében végzem, részvételeddel hozzájárulsz a diplomámhoz is.
Ha segíteni szeretnél, vagy egyszerűen csak érdekel az eredmény, kattints az alábbi linkre:
http://www.surveymonkey.com/s/DM9HTFL
A kitöltést előre is köszönöm, nagy segítséget jelent nekem!
Üdv, Gábor
Ha kéthetente legalább egyszer űzöl egy konkrét sportot, és kíváncsi vagy, mennyire jellemző rád a flow-élmény közben, kattints az alábbi linkre, és töltsd ki az ott található kérdőívet! 10-15 percet igényel, és a kitöltés után nem sokkal visszajelzést kapsz az eredményeidről. A kérdőív kitöltésével egyúttal egy kutatásban veszel részt (természetesen teljesen anonim módon), és mivel e kutatást az ELTÉ-n a pszichológia szak keretében végzem, részvételeddel hozzájárulsz a diplomámhoz is.
Ha segíteni szeretnél, vagy egyszerűen csak érdekel az eredmény, kattints az alábbi linkre:
http://www.surveymonkey.com/s/DM9HTFL
A kitöltést előre is köszönöm, nagy segítséget jelent nekem!
Üdv, Gábor
-
Mintha egy órával eltérő időpont lenne nálatok, vagy én választottam rossz időzónát?
GuL