1,5-ig jól ment, élveztem is a futást, aztán egyre jobban fájt... Átlagpulzus 185, max 197.
Tavaly év végén -4 fokban Hadd-teszt végén 180-as pulzus mellett 3:22-es iramban futottam 2400 métert, szóval gondoltam, hogy mennie kell annak a 10 percen belüli időnek - ettől függetlenül örülök neki.

Ez nem PB, de akkor már erre a fórumra írom ezt is, nem máshova: tegnap nagyon jól ment a futás, és előre éreztem, hogy így lesz. 6 km iramjáték volt edzésen: közepes-lendületes-erős-közepes-lendületes-erős. Bennem a 4:00-3:40-3:20 változat is felmerült, de végül a békésebb 4:00-3:45-3:30-nál maradtunk. Négyen futottunk: AntalAnd is csatlakozott hozzánk, azt mondta, most lehet, hogy gyors lesz neki.

Szinte el se fáradtam (max pulzus pl. 183 volt), jó látni az alapozás eredményét!
Ahhoz, hogy sokat írhassak ide, leginkább futótechnikában és gyorsasági állóképességben kell fejlődnöm.
Az erőnlétem-gyorsaságom javulását azon (is) tudom mérni, hogy AntalAnd erőnk "összemérésére" féltávú triatlont javasolt (úszásnál nekem egy kis előny, amit már bringán behozna és tovább növelne futásnál), illetve extrém duathlont (csak a rajtnál látnám)...