Ultrafutás
Ultrafutás
Minden ami Maraton után következik...
"A halnak úszni, a madárnak repülni, az embernek futni kell." Emil Zatopek
Re: Ultrafutás
Veszprémi pályáról szeretnék infót kapni!
Milyen, hogy kell futni és milyen a frissítés? Vigyek-e saját Frissítőt?
Jó a frissítésük, még lekváros kenyeret is adtak.panferik wrote:Veszprémi pályáról szeretnék infót kapni!
Kicsit viccesen hangzik kezdő ultrás számára, de tényleg nagyon jól esett!
A pálya bő 1km-es! Tavaly a cuccaimat egy kis reklámszatyorban odaraktam a a frissítőasztal mellé!
Javaslom, hogy vigyél frissítést, mert sokat segít!
Ugyan már máshol is kérdeztem, de itt is megkérdezem:
Ultratávon a "hivatásos" frissítőtől ti mit vártok el? Hogyan tud segíteni, mit ne csináljon semmiképpen, mire figyeljen?
Köszi,
Manó
Ultratávon a "hivatásos" frissítőtől ti mit vártok el? Hogyan tud segíteni, mit ne csináljon semmiképpen, mire figyeljen?
Köszi,
Manó
Vannak dolgok, amiket egyedül nem lehet megcsinálni.
De legalábbis sokkal-sokkal nehezebb.
De legalábbis sokkal-sokkal nehezebb.
Manó wrote:Ugyan már máshol is kérdeztem, de itt is megkérdezem:
Köszi,
Manó
Manó, hülyeségeket nem akarok írni, viszont azt tudom, hogy hol kell megkérdezni:
A Spartathlon topik az ultrások gyülekező helye.
Biztos, hogy szívesen fognak válaszolni és sok tapasztaluk van!
Manó, még annyit, hogy nem kell ezt túl komplikálni:
FUTURE írta:
Kerékpáros kísérői fogadalom:
Én, ................... ezennel fogadom, hogy .....................-t a ..................... ultramarathoni futóversenyre elkísérem, eredményes szereplését minden erőmmel előmozdítom, egészségét megóvom, a kísérők 3 pontját (frissítés, bíztatás, tájolás) betartom. Mindig mellette maradok, csüggedést nem mutatok, a végsőkig kitartok! Feladatomat a legjobb tudásom szerint látom el. Isten engem úgy segéljen!
forrás: Miki honlapja
FUTURE írta:
Kerékpáros kísérői fogadalom:
Én, ................... ezennel fogadom, hogy .....................-t a ..................... ultramarathoni futóversenyre elkísérem, eredményes szereplését minden erőmmel előmozdítom, egészségét megóvom, a kísérők 3 pontját (frissítés, bíztatás, tájolás) betartom. Mindig mellette maradok, csüggedést nem mutatok, a végsőkig kitartok! Feladatomat a legjobb tudásom szerint látom el. Isten engem úgy segéljen!
forrás: Miki honlapja
Ez ott van
Gratula Andinak és Alának a Dunamenti futáshoz!