Egy kis pihi
-
Egy kis pihi
Az uszodában jelenleg minden nyugodt és csendes, a felújítási munkák is szünetelnek, az úszó EB után mindenki visszavett egy kicsit a tempóból. De nem sokáig marad így, ősztől megint szép lassan kezdődik az alapozó időszak, beindulnak az edzések. A karbantartási tervekből mi maradt még, van -e anyagi háttér, egyenlőre még titok, az biztos hogy az EB végeztével már nem sürget senkit annyira az idő, ráér jól átgondolni , hogy mibe kezdenek bele, és mi halogatható továbbra is. Én egyenlőre örülök annak ami elkészült, ne legyünk telhetetlenek. Jó úszást, felüdülést mindenkinek , aki mostanában jár arrafelé!!!!
O.A.
-
Re: Egy kis pihi
Úgy hallom most nyugis az uszoda vize, kevesen járnak, én magam is okt. 1-én kezdek megint.
O.A.
-
Szia Andris!
Ez azt jelenti, hogy újra van edzés a szokásos időpontokban? Mátéval ismét csatlakoznánk, ha nem telt be minden hely.
Üdv,
Niki
Ez azt jelenti, hogy újra van edzés a szokásos időpontokban? Mátéval ismét csatlakoznánk, ha nem telt be minden hely.
Üdv,
Niki
-
Szia Niki!
Gyertek nyugodtan, találunk nektek helyet, 7től már kevesebben vannak. Várlak titeket! Szia! Andris
Gyertek nyugodtan, találunk nektek helyet, 7től már kevesebben vannak. Várlak titeket! Szia! Andris
O.A.
-
Ha még mindig túl sok időd van a pihenésre, akkor szeretném bemutatni a kedvenc játékomat. Látogasson el: drift boss and smash karts a mai legmenőbb játékhoz.